19 december 2012

Nej, ingen känsla men den kommer kanske på lördag

 Sova, äta och jobba...just nu märker jag inte ett skvatt av någon jul!

 Kanske, jag säger bara kanske, har jag hämtat mig så jag kan känna något fram i helgen...

Nog vet jag att livet huvudsakligen består av att     arbeta, men inte märker jag att det leder till varken hälsa eller välstånd...Nej, det är bara ljug!

 Katter är förståndiga, de ser till att gå i halvdvala under vintern, någon ser till att mat serveras och de tar dagen som den kommer..Inga problem...

Om det nu är så att vi föds om och om igen så kan jag tänka mig att bli en katt i mitt nästa liv...näst efter björn förståss, för de har ju fördelen av att verkligen få gå i ide.

24 kommentarer:

starling sa...

Jag har också tänkt den tanken. Att i nästa liv blir jag katt. Att ligga på elementet eller i solen på fönsterbrädan. Att gå dit jag vill. Men jag skulle vara innekatt för det finns inget vidrigare djur än råttor/möss. Så dom vill jag inte fånga.
Sv; att jag sov så mycket var väl för att jag tvingade mig att gå till jobbet fast jag inte orkade. All kraft gick åt på jobbet. Nu är problemet med sömnen helt tvärt om. Jag är pigg på kvällen och natten. Jag somnar inte för än 5-7 på morgonen. Ibland blir det knappt någon sömn alls och ibland sover jag mycket. Vissa dagar är extra tröga för mig med. Idag tog det flera timmar att komma upp. Jag somnade om varje gång larmet ringde. Det skulle vara underbart att få sova normalt. Att sova är det bästa som finns tycker jag.
kramar =)

Siita sa...

God morgon. Inget inlägg igår, det är inlagt nyss. Jag vill nog bli björn med i nästa liv. Kram

Znogge sa...

Här är mycket just nu också vilket innebär att julen finns liksom parallellt men den riktiga stämningen lär nog infinna sig tidigast på fredag...

Katter är härliga djur på många vis!

Kram

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon!Du får ta en hel helg sen att bara SOVA!!! Såsen kan man ha till fisk också! ha en bra dag! Morgonkram!

Gunilla sa...

Katterna har det bra dom, kan verkligen ta det lugnt och slappa !! Tror nog hellre jag är katt än björn, man får mat serverad och toan städad :)

Anonym sa...

tittar in och önskar alla en bra dag.
Lite kort i tonen kanske, men min hjärna är någon annanstans

mvh

Helen sa...

Gomorron! Vad roligt att det är fler som önskat bli katt i nästa liv, jag vill oxå det. Vara hos en snäll familj, äta, sova, gosa och jaga möss ;)

ansepanse sa...

:) jag vet inte vad jag skulle vilja vara, katt är nog bra, de är så självständiga, hund om man har en snäll matte och husse, men kanske ett svensk vilddjur eftersom jag gillar naturen :) jo, nu vet jag, en lokatt
Sv: det kommer bild på granen så fort vi hunnit klä den :)
kramar

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Hej!
Får man önska sig en återfödelse?
Katt vore livet!Katt hos Mona!
Kram,Eller hos mig hälsar Leifi och prinsessanElvis.

Ellis sa...

Ja du, de har det allt bra katterna! =) Känns som jag varit i dvala hela hösten med denna envisa virusförkylning jag haft sedan i september, inte går den över heller.
Hoppas du har en fin onsdag!
Kram Elenor

syns du inte så finns du inte sa...

Jadu katterna har de bra dom. få ligga och mysa ner sig och har nån som klia en på ryggen eller bakom öronen och behöver inte gå ut i kylan :)

Nett sa...

Katter har det bra :) Känslan finns hos mig och det känns bara mysigt, jag har ändå lovat en arbetskollega att arbeta hennes natt från julafton till juldagen och det känns ok. Kram

Mita sa...

Om jag skulle vara ett djur i mitt nästa liv det vet jag inte om jag vill. Det gäller verkligen att komma till rätt ställe och bli väl omhändertagen.Det är inte alla djur förunnat tyvärr...
Lille fine Cesare har det gott och bra hos er, det syns hur han trivs..**
Du sliter livet ur dig, hoppas du får tid att varva ner sen under julledigheten,
Kram vännen♥

fialia sa...

Hat oxå gått i de tankebanorna , om björnen alltså, men just nu e siktet inställt på la Gomera i februari,
så det är bara att fortsätta andas-äta-sova-skita-jobba.
På fredag är det den mörkste dagen sen du..........
ha de Fia

Carina Sjölund sa...

Att vi bli katt i nästa liv, tycker jag verkar toppen :)
Då hoppas jag att det blir en bra familj, som tar väl hand om mig :)
Kramen

Gilla sa...

Så gott Cesare har det. Det är du väl medveten om också, eftersom du vill bli katt i nästa liv. För du vet att kissarna blir väl omskötta.

Ta nu det lite lugnt och sköt om dig i detta livet.

Sv: Ordning och reda? Jag vet inte riktigt, för jag hittar snart ingenting. Glömmer var jag har lagt både det ena och det andra. Problemet med bildern lösta jag på så sätt att jag klickade på den runda blåa, längst ner till vänster. Då får man ju upp en rad, där man kan söka efter det ena eller det andra. Det var så jag fann mina bortslarvade bilder.

Kram/Gilla

Kina sa...

Björn skulle nog va nåt för mig med eller kanske en flyttfågel som flyttar till soligare och varmare bräddgrader på vintern. Har varit ute och provat kameran lite idag den verkar lovande,"kan nån kan Canon", hihi!

Kram Kina

Ama de casa sa...

Eller så kan man emigrera :-)

Ma sa...

Ibland känner även jag för att göra som björnen. Gå ide och vakna någon gång när det blir vår igen. Men även katter är djur som jag verkligen gillar. Det där med att födas på nytt igen i ett annat liv tror jag inte så mycket på. Fast visst är det fascinerande tanke...

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag har inte märkt så mycket av kommande jul heller!

Ingrid sa...

Dålig på att lämna svar kom jag på.. Jodå du hade allt rätt du också men en trekvart efter Anki.. Vi upptäckte att husnyckeln satt kvar i bilknippan SOM sonen hade hos sig. Hade att välja på hundluckan eller vedinkastet. Lätt val fniss.. Till storyn hör att vi brukar ha en extranyckel utlagd MEN där på kanten satt istället en musjävel och bet mannen i fingret. Tänk dig hur vi såg ut där mitt i natten.. Skrattar än vid minnet men in kom vi!

Augusta sa...

Förstår hur du menar.

Men Cesare är verkligen en stilig kille. Han gör sig till för sin matte och kamran.

Att bli katt i nästa liv. Kanske det, men inte som en katt som bor t.ex. i Turkiet :)

Kram

Maria sa...

Ja katter har förstånd på att ta tillvara på dagen, ja dom som har en familj i alla fall.
Ja de unnar jag dig att få lite julkänsla, jag önskar du får en bra julhelg och vila upp dig, gör som katten vila å hoppas på att någon ger dig go julmat.
Många julkramar från Maria

paloma sa...

Detta inlägg missade jag i går! Var in till side bloggen i stället! hoppas ni mår bra och lille fine ceasar med krama honom från oss! kram

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...