16 december 2012

Idag tror jag vägarna är rena här...

Igår var det snö och blåst, glashalt på våra vägar och massor av avåkningar...så vi åkte inte till pappa igår. Vi höll oss hemma och tvättade och städade...jag mest för Bosse fick skotta snö!
Idag åker vi till pappa och äter middag med honom. Sen hoppas jag att han vill följa med oss till dotter Wictorias minimarknad i Hällevadsholm.
Två plusgrader har vi här nu på morgonen och Cesare är bara inne och äter, sen bär det av igen...han har ju fått stanna inne under dessa kalla dagar, så nu tar han igen detta...Gott för honom att kunna vara ute som han gillar så mycket!


23 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Härvar det oväder med. Jag var inte ute på hela dagen, stack bara ut näsan o tog ett kort. Gubben ska skotta här idag. Ja han har ju snöslungan. -0.2 när jag kom upp. Kram

Anonym sa...

go morron!

Igår kvää regnade det hos mig, så vägarna ser säkert bra ut idag.
Men fy 17 om detta fryser på igen.

Hoppas ni får en bra sönsag
kram

Anonym sa...

Mors,,efter busväder i går,så är det bättre i dag+0,4 just nu,,ser att folk går på helspänn,,det är nog halt i den modd som ligger.Jag ska snart ut så då får jag känna om det är halt..Ha en skön dag tillsammans med de dina.Kramen.

Yvonne sa...

Goförmiddag! ja nu är pumpen startklar till våren.Man får hoppas att de kommer att tänka på hur mycket ni gör för dom och att det är dags att ge tillbaka..Ha en bra dag och kör försiktigt!!! Morgonkram!

Kristina sa...

God morgon Mona. Idag har vi 0 gr här och massor av snö men jag tror inte nån vet hur man plogar eller skottar här. Lilla Frida och jag kom knappt ut genom dörren. Om ett tag ska vi ta en kort prommenad. Det snöar lite men inte så som i går, Usch vad jag tycker illa om det här snö kyla och pulsande Får så djäkla ont. Ont i knät och lilla Frida dvärgschnauzern var så full av snö på tassar ben och buk i går att hon fick stå och tina i badrummet Ha nu en trevlig 3e Advent. Vilken underbar bild på din kra pappa. Kram på dig och hälsa Bosse.
ps Vill ha sol ljust och varmt ds

livet på landet sa...

Här har vi också ganska varmt idag men kissarna får hålla sig inne, då det är snö upp till midjan =) Kul för Cesare att han får tassa ut ett tag. Ha det nu så trevligt med dagens aktiviteter.
Kram ♥

Helen sa...

God förmiddag, Bästa vän. Det började regna igår kväll så nu är vägarn bara. Men man ska nog passa sej lite, kan vara halt på vissa ställen. Önskar er en fin dag med din pappa och alla andra ni ska träffa. Själv blir det lite småplock. Kram vännen <3

Znogge sa...

Här är det en bra bit över nollan och all snö är nästan borta nu. Så den sista katastrofvarningen blev det bara regn av.

Önskar en trevlig tredje advent!

Kram

ansepanse sa...

samma väder här, nu smälter snön bort
önskar dig en trevlig dag med middag hos pappa och hoppas att han vill följa med till dotterns utställning
kramar

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Nu är det nästan vår i luften - plusgrader och massa kladd på vägarna!

Gilla sa...

Vi har också plusgrader och snön börjar försvinna. Grått och eländigt är det också. Sån vinter hatar jag.

Ni är förståndiga, som inte gav er iväg på vägarna.

Sv: Riktigt klart är det inte med pyntandet. Men det är ovanligt tidigt halvfärdigt. Jag brukar dra på julpynteriet, för jag är inte så glad för julen längre. Inga små barn i närheten alls. Att jag snabbade mig igår var ju för att Berts dotter skulle komma på besök. Hon skulle passa som inredare och har lite sånt jobb i Täbys kommun.

Kram/Gilla

Ma sa...

Igår var det snöoväder. Idag är väglaget hopplöst att köra på det. Det liknar mest ett tvättbräde här i Norrtälje stad. Det är inte kul alls. Ha en trevlig fortsättning på tredje Advent...

Becka [fotoblogg] sa...

Vad mysigt. :)
sv: Ja verkligen! Lucia är verkligen en mysig högtid. Tusen tack för din fina kommentar kära du! ♥
Kramar

Aurora sa...

Här har det droppat hela dagen, Vägarna är fina men bara de som är skottade innan. Resten består av snösörja.

Ama de casa sa...

Klokt att stanna hemma när det är sånt väglag.

Cesare har alltså sluppit ut från husarresten då :-)

Nett sa...

Mycket snö, här har de mesta töat bort, men det kan ge isgator istället. Kram

Kina sa...

Här har vi också haft plusgrader idag, så grått och trist det blir på en gång. Jag gillar kylan och snön. Hoppas ni haft en fin 3:e advent.

Kram Kina

paloma sa...

Halt som 17 här i dag med!:( inge kul kunde inte ens följa lillan ut till hennes kompis! Hatar verkligen detta vädret! Jag är så rädd om mitt knä! men man lär väl stå på rumpan i alla fall en gång denna vinter! tyvärr!:(
hoppas bosse kör försiktigt när ni ger er ut på vägarna!
KRAM OCH TREVLIG ADVENT!

Veiken sa...

Här har den mesta snön regnat bort idag. Hoppas verkligen inte att det fryser på nu. Hoppas ni hade en fin dag idag och kunde åka på halkfria vägar! Kramar

Mita sa...

Ja det var nog säkrast att hålla sig borta från vägarna i går. Idag har det slaskat på här,trist när det var så fint.
Hoppas ni fick en fin dag,
Kramar**

starling sa...

Det var närmare 50 varningar när jag tittade på SMHIs sida igår. Många klass 1 varningar så det var klokt av er att stanna hemma.
Hoppas besök och marknad gick bra.
kramar =)

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Hej o hå Mona!
Din katt Cesare är lik min Leifi.Fast just nu är han inne på sin dagsömn.
Kram,Inger

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Mona!
Och jag är hemma från min sjukhusvistelse.
Skönt.Börjar känna smak på maten.
Ha en trevlig kväll.Kram,Inger

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...