13 september 2012

Helt gruvligt trött...

Massor av kaffe denna morgon...och nu iväg till jobbet!
Tur att jag inte hängde bort vinterjackan...den behövs nu...

18 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Har du så kallt att vinterjackan behövs? Här är det +7.5. Det var inte 4 valpar utan mamman o tre valpar. Kram

Petra sa...

God Morgon!
Har ni så kallt? Vi har 8 grader.

Kram

Anonym sa...

Mors..Ja dessa dagar,med kalla mornar,då får man klä sig i vinterskrud..Visst,nu är det nära för er,att möta solen och värmen,hoppas du blir Mört o kry som en pigg,,tills dess..Haé Kram.

Yvonne sa...

Godmorgon! Jag har inte heller hängt undan vinterkläderna.Dom har ju behövts lite då och då i sommar.Håller helt med dej att det varett gott pulverkaffe!Tack än en gång..Morgonkram!

Herr Nilssons Fru sa...

Morning - vinterkläder??
Dom har jag inte plockat fram ännu:)

Ha en bra dag.
Kramiz

Anonym sa...

Ibland finns det dagar som man inte vill vakna, hur mycket kaffe man än dricker.

Ganska osmakligt att lägga ut rånet i sandsborg på Facebook.

Kram

Ellis sa...

Hej!
Vaknade till 3,5 grader och frost igen, men inte vinterjacka än! =)
Tror detta är min mest vakna dag, tur det då jag har två möten!
Ha en fin dag!
Kram Elenor

Gilla sa...

Det låter ju hemskt att behöva börja med vinterjacka redan. Vi har + 14 nu, så jag hoppas på att tempen stiger lite mer på dagen. Jag har alltid de varma kläderna, inte framme, men lättillgängliga.

Sv: Du har nog också märkt att jag läser mycket. Jag brukar ju få böcker efter Berts dotter, men nu var alla utlästa. Som jag skrev så var det en tillfällighet att jag kom fram till just Zlatan. Vi är inga fotbollsfantaster nån av oss, men boken var faktiskt bra. Han kan beskriva så levande, hur det går till i matcherna, så man kan se det framför sig.

Kram/Gilla

Mita sa...

Ingen vinterjacka framme än, men väl en tjockare tröja under sommarjackan det har behövts nu sista tiden.Morgnarna har varit rätt kylslagna...
Kramen och ha det gott♥

Camilla sa...

Kalla mornar och vackra dagar. Nu är det svårt att klä sig igen.
Kram!

Nett sa...

Jackan kan jag tro att det i alla fall behövs på morgonen. Ha en bra dag på jobbet.. Kram

Gunilla sa...

Nej, här har vi inte börjat med jacka än...biter ihop !

ansepanse sa...

usch vad tråkigt att du känner dig så trött, men menar du allvar, behövs vinterjackan redan??
kramar

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Hej!
Är man ute så tidigt,som Mona är det kallt!
Här i Örebro är det 10 grader.
Skönt med solen och katterna är ute.De kommer in när ungarna kommer från skolan. Klart,Monna att du är trött.Pencilinen!
Ha en bra dag!
Inger

Ama de casa sa...

Du hade god framförhållning där :-)

Yvonne Johansson sa...

Det blåser rätt rejält ute ifrån sjön här, så då blåser det nog rätt rejält även ute ifrån havet :) Jag följde med Mikael ut och fiskade lite i helgen, igen. och för säkerhets skull, eftersom jag har problem med stela och värkande muskler vid den här tiden, så tog jag på mig thermoridbyxorna som jag knappt använt. Eftersom man sitter still hela tiden, så var det riktigt skönt att ha dom på sig :)
Obs! Det är en röd stuga med vita knutar, som ligger på andra sidan vägen, vid en fotbollsplan, som mina mormors föräldrar hade i Dingle. Man får åka uppför en brant backe uppför berget. När jag och mamma var där sist för några år sedan, så hade ett äldre par huset. Dom bodde i Uddevalla och hade stugan som sommarstuga.

kaffehörnan sa...

Tur du ej hängde den i förväg

kram

Maria sa...

Det behövs säkert på morgonen både mycket kaffe å en varm jacka. Nu börjar de bli kallt inne också så värmen fick sättas på här idag. Det var bara 17 grader när jag kom hem burr.
kramen

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...