1 november 2011

Hoppas det gått bra för allas vår Biggan idag!

Jag tänkte på det igår kväll, när jag satt på akuten och gubben servade med kaffe, att det är konstigt hur det kan bli... Biggan blev ju planerat inlagd på sjukhus denna dag och här satt jag, fast inte särskilt planerat och inte tillnärmelsevis med något lika allvarligt...

De flesta ramlar ju utför trappan, men jag lyckades med konststycket att ramla uppför...jaja, man kan göra sig märkvärdig på många sätt...spricka i knä och fot, tre veckors sjukskrivning och stillasittande...men...nej, accepteras inte!

En snäll kollega hämtar mig till jobbet i morgon bitti och sen åker jag med gubben hem.

Inte behöver jag vara hemma sjukskriven i tre veckor med kontorsjobb, nej det vore ju skillnad om jag hade haft ett jobb där jag skulle gå eller stå och det har jag ju inte.

Jag hoppas få höra något från Tomson nu i kväll, så jag får höra hur det gått för Biggan!



22 kommentarer:

Anonym sa...

Tack,jag håller på med ett till med bara svartvita bilder..
Rackarns oxå,varför skulle du vara i den trappan,du får krya på dig..
Hoppas du får höra hur det har gått för Biggan,jag tänker på henne..Haé Kram.

Gilla sa...

Jag håller med dej och hoppas att Biggans operation har gått bra.

Du har verkligen ett GO, som inte accepterar sjukskrivningen utan jobbar i stället. Krutgumma där!

Kram/Gilla

Siita sa...

Jag tycker du kunde vara hemma denna vecka iaf. Kram

Nett sa...

Usch då.. hoppas att det går bra att jobba med det där, kanske du har chans att lägga upp foten i högläge när du sitter där på jobbet. Kram

ansepanse sa...

men, du måste vara rädd om dig, aj, det gjorde väl ont, usch ja
jag har också tänkt på Biggan idag
kramar

Yvonne Johansson sa...

Va bra att du har ett jobb så du slipper va sjukskriven :) Hoppas det läker snabbt. Obs! Jag får in E-fakturor från Riksbyggen in till min internet bank, och genom en inställning där så dras hyran automatiskt genom autogiro. På något sätt hade det kommit in 2 E-fakturor med samma datum som dom skulle dras på. Fakturorna hade olika OCHR nr. Vem vet, den fakturan med den ogiltiga OCHR nummret kanske var till någon som ville sno pengar. Dom visste inte heller hur det kunde ha blivit så, men det skulle hända igen skulle jag ringa bums och kolla vilket av dom som var den riktiga fakturan. Krya på dig och ha det gott.

Sand mellan tårna sa...

Hoppas det gått bra för henne och för dig. Lite lugnt kanske du ska ta det och vara hemma några dagar. Kram och trevlig kväll!

Nillas Trädgård sa...

Det är klart att det går bra för henne... det måste det göra...
Hoppsan hejsan, som det kan gå. Ja... vem säger att man inte kan ramla uppför??? Själv hade jag gladeligen tagit emot en tre veckors lång sjukskrivning (om det inte handlar om värre saker). Är så trött i min kropp, men det är bara att bita ihop och vara glad för att man är frisk.
Kramar.

Veiken sa...

MEN snälla Mona vad du hittar på!
Hur kan du tänka på att jobba i morgon. Du måste väl ändå vila några dagar! PS. Ha du hört från Tomson? Kram

Ninz sa...

Din stackare, det där ser ut att göra AJ ont! Tanken till Biggan glöms inte bort!
Kramen

Mollan70 sa...

Vilken otur att du skulle ramla. hoppas du återhämtar dig snabbt.

Petra sa...

Bara du känner att du orkar så är det väl okej :)
Men du....ta det lite lugnt iaf ;)

Kram

eva sa...

AJ vad ont det måste ha gjort:(!!Det e banne mig inte kul att tvingas va stillasittande! Hoppas det läker fort åt did!
Själv har jag åkt på ryggskott och tog mig knappt ur sängen i morse! Man vet inte hur bra man har det när man kan röra sig utan smärta!
Kramiz

Mita sa...

Men vännen vilken otur du har som ramlar uppför.Hoppas det går bra med läkningen nu. Men du borde vara mer rädd om dig och vara hemma en vecka i alla fall.
Måtte du få höra nånting snart hur det gått förBiggan,
Kram vännen!

Kerstin "Delfinen" sa...

Detta var väl ingen bra idé, Mona! Se nu till att sköt om dig, även om du tänker jobba får du se till att benet får välbehövlig vila. Turerna till kaffeautomaten får dina arbetskompisar ställa upp på, annars ställer du väl en termos på skrivbordet ... en STOR sådan! Biggans operation var ju lite mer välplanerad än din trapp-olycka, så vi får väl se ... hon kanske snart är uppe på benen och går raskare än dig!! Önskar henne nu att hon återhämtar sig bra och får tillbaka sin ork!! Kramen Kerstin

Ellis sa...

Hej!
Hoppas det läker snabbt för dig!
Mina kort är med på fotot, det mitt sätt att tolka halloween! =)
Sköt om dig!
Kramar Elenor

fina frun sa...

Aj, aj vilken otur!

Anonym sa...

Tack för Kommentaren/Svaret i min blogg ang Biggan.
Har besök från DK några dagar så jag vill inte hänga så mycket inne på datorn (jaag vill, men man gör inte så då man har besök)!
Skönt att Biggans operation gått bra.
Skulle gärna hälsa på henne, men om hon ligger på Thiva, så får bara närmaste hälsa på, sa syster Susanne då jag frågade när hon ringde i förrgår. Biggan borde vara förberädd på att jag kommer i-så-fall, så hon inte blir rädd när jag kommer (ja säg vem vill bli skrämd av en stollig bloggvän från Malmö i dessa Halloween tider?)!
:o)

Anonym sa...

Du ska ta det lugnt med Ditt knä & ben den första veckan, annars kan det eventuellt straffa sig senare! Vet Du, benskador är inget att leka med,
även om man tycker det inte är någonting speciellt!
KRYA på DIG!

Kram
Stevie

Ma sa...

Oj, vilken otur att Du skulle gå och göra illa Dig i fot och knä. Så vågar Du hoppa över sjukskrivningne som dr har sagt åt Dig. Hm, undra vad de säger om det om de kommer på Dig. Men Du är tapper. Krya på Dig..

Ninja sa...

Men aj då! Inte roligt det där inte....man kan bryta benet i sömnen så varför skulle man inte kunna ramla uppåt? Men ska du verkligen jobba? Kan du inte arbeta hemifrån? Jag hade blivit sjukskriven i ditt fall, men så springer jag omkring hela tiden på mitt jobb också,sitter endast på stolen när jag äter lunch. Krya på dig nu och vad skönt att det gick bra för Biggan!

Stattinskan sa...

Oj vad mycket som har hänt här. Självklart hoppas jag att det gått alldeles utmärkt för Biggan, men nog tycker jag att du ska vara lite snällare med dig själv och vila knä och fot!
Gomorron

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...