10 september 2010

Förberett lördagens utfärd.

I söndags lyckades jag att hitta en kavaj! Det var inte alls enkelt, för det är tydligen inte bara kläderna i min garderob som krympt...det verkade som de gjort det på en del affärer också!
Nu är i alla fall kläderna för morgondagen i ordning och skorna är putsade...Mannens snygga vita skjorta, med broderier, ska få sig en omgång med Vanish i kväll...sen blir den också riktigt fin. Ett helt fantastiskt medel, VANISH, allt blir skinande vitt igen! Jag hade nog aldrig upptäckt detta medel utan TV-reklamen...så visst kan reklam ibland vara bra!
Även presenten till barnbarnet är förberedd, fast vad det är kan jag inte berätta just nu, för då blir det ju ingen överraskning!
För övrigt så är min lille Cesare borta...igen! Jag tror att det är någon som tar in honom! Kidnappning! Sist var han borta i fyra dygn men verkade inte alls ha farit illa...Jag tycker det är bedrövligt om någon plockar in min kisse och inte släpper ut honom igen!! Vad kan jag göra?

19 kommentarer:

biggan sa...

godmorgon, neeeej inte borta igen. hoppas han kommer innan ni ska åka. roligt med komfirmationen. ha en helt underbar helg i norge, kramar biggan

Petra sa...

God Morgon!
Då hoppas jag att han kommer tillbaks snart igen...Trotsålder kanske ;)
Ha det så trevligt i helgen.
Kram

Vicke sa...

Då får vi hoppas att han dyker upp fort nu

Yvonne :-) sa...

Morn morn! Du har gjort samma upptäckt som jag.Att kläderna i affären har krympt.Verkar som de bara har kläder till Barbikopier.Tråkigt att folk tar in ens katt.Vet inte om du kan göra samma som man gör med jakthundar ,en gummikonsernring(som dom skriver telnr) du kan ju skriva TA INTE IN MIN KATT.Eftersom den är av gummi kan han ju inte ska sejBra regler nu när du ska bort;)Men du...man kan ju skriva på servetten;)Ha det så kul..Kram!

Camilla sa...

Näää....är han borta igen?
Men du känner väl dig lugnare nu?
Han kommer hem....då han vill,tror jag.
Han har väl hittat en kompis eller i värsta fall en fru ;)
Ha en toppen fredag!
Kram!

Ellis sa...

Hoppas han kommer hem snart då, inte bra om någon annan tar in honom!
Hoppas ni får en fin helg i alla fall!
Kramar

Anniepie sa...

Jaa och en regnig sådan! :P Hmm det där låter ju inte alls skoj om det nu är så med katten. Får hoppas att det inte är så illa...Kram!

Mi sa...

Igen!! Om någon tar in honom låter inte alls bra. Sätt på honom ett halsband så att den som tar i honom får sig en riktig stöt, haha. Vet inte vad du ska göra. Har han hittat nya kompisar kanske. tonårstrots? Kramar o ha en fin dag.

Mi sa...

Igen!! Om någon tar in honom låter inte alls bra. Sätt på honom ett halsband så att den som tar i honom får sig en riktig stöt, haha. Vet inte vad du ska göra. Har han hittat nya kompisar kanske. tonårstrots? Kramar o ha en fin dag.

Mita sa...

Men fy så tråkigt om nån tar in honom.Jag hade så för länge sen.Nån som började mata min katt och ta in honom.Till sist så försvann han,jag vet inte vad som hände med honom, fick aldrig något svar.
Ja du ibland så är faktiskt reklam bra, trots att man muttrar om den.Men ett litet tips är aldrig fel.
Hoppas ni får det trevligt på konfirmationen,
Kramizar,
(håller tummarna att Cecare kommer tillbaks snart)

Farfar-Hebbe sa...

Men borta igen,,taskigt om det är någon som stånger in honom..Hoppas du får hem honom fort nu..
Ja nog är det höst,allra helst på morgonen,och på en del träd..
Haé Kram.

Enzo of Vallentuna sa...

Hej,

Ville bara tacka för besöket "hemma hos mig" - kul att du kikade förbi och framförallt - lämnade ett litet tassavtryck!
:o)

Må så gott!

Mia systeryster sa...

Är katten kastrerad? Annars kanske han sticker iväg om det finns honkatter som löper(det händer ju inte bara i mars) Jobbigt om ngn tar in honom, säger som de andra. På med ett halsband i gummi (om han fastnar)med namn o tfnnr!Kram

Siita sa...

När jag hade dotters katt Chips här. Så hade han smitit ner till grannen. Dom ringde upp o sa att dom hade en okänd katt där o hade gett han mat. Jag gick ner med korgen o vad arg han blev. Men gick ingen stans sen. Kram

Kina sa...

Det är ett elände det där när dom kryper kläderna på det där viset, inte kul. Ha en supertrevlig lördag.
Kram Kina

Anonym sa...

Tack snälla för din kommentar hos mej.. sånt värmer..stark är jag mn ledsen... ha nu en skön och härlig helg på dej kramar=)Sannof

Anonym sa...

Men fy är han borta nu igen=(
Ja jag misstänker också att nån plockar in katter.

Susanne P sa...

Det vore ju förskräckligt om det var någon som tog in katten som inte har med honom att göra!
Hoppas att han kommer hem igen.
Kram

Frogprincess sa...

Så fort Cesare komer hem igen så ta honom till veterinären och ID märk honom i örat (inte det snyggaste, men då vet iallafall "kidnapparna" att han har ett hem) om han inte redan är det!!!

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...