21 augusti 2011

Söndag redan och idag hotas det med mer regn...


Idag ska vi städa men städningen går inte ifrån oss, så jag har övertalat gubben att vi tar ett par timmar i skogen nu på förmiddagen...före regnet kommer.

Fast det har redan mulnat på här så jag hoppas att vi hinner ut...

Får nog väcka honom snart för annars lär väl regnet komma innan vi kommer oss ut! Gubben är nämligen mycket för att sova på morgonen...

 
Cesare har redan hunnit att äta frukost två gånger och nu är han på vift igen...Ibland håller han matte sällskap vid morgonkaffet, men inte idag...

Nu är första kannan kaffe slut och jag har satt på nytt...dags att purra sjusovaren!!


22 kommentarer:

Hebbe sa...

Mors,,nog har vi haft en skaplig sommar här uppe,,men de senaste dagarna har varit blöta,att det kan finnas så mycket vatten..Ja för tusan ut i skogen,städningen är det ingen som knycker,men det kan svampen bli,knyckt..Haé Kram.

Siita sa...

God morgon. Konstigt med gubbar dom kan sova hur länge som helst. Min ligger i slafen med. Var ute o kollade vädergubben oxå där hänger det neråt. Men just nu så vaknade solen iaf. Skönt att den kom till slut. Kram

Camilla sa...

Samma lika väder här. Men någon promenad blir det INTE. Nä..idag blir det en "göra vad jag känner för" dag :=)
Kram!

Yvonne :-) sa...

Du brukar vara tidig med dina inlägg!Här har de lovat fint väder ,och det ser ut att bli så!! Kram!

Ninz sa...

Du kan få lite sol av mig :) Hahaha härligt det finns fler 7sovare, det är alltså inte bara jag som ligger å trynar :)
Sv; Jag skulle vara supporter på en tävling som "bara" ligger en så där 14mil bort :) Det värsta av allt, när jag kom fram så var dem inte med!! :D :D
Kramen

Carina Sjölund sa...

Här hos oss har det regnat sedan i går kväll, och håller fortfarande på! Men hoppas det hinner sluta innan dottern ska spela match.
Ha en fin dag!
Kramen♥

ansepanse sa...

en del har det bra som får frukost två gånger
hoppas ni hinner ut i skogarna innan regnet
kramar

Yvonne Johansson sa...

Är regnet redan på väg in. Hoppas det dröjer innan det kommer hitåt. Tänkte ge mig ut en sväng i eftermiddag. Hoppas ni hinner plocka lite svamp. Ni får suga på karamellen från Turkiet. :)

Petra sa...

Fast egentligen är ju inte 6.30 en Söndag så sent. Bara vi som är uppe innan fan fått på sej tofflorna som tycker det ;)
Strålande sol har vi i Kinna.
Kram

Mita sa...

Banne mig tror jag karlar har lättare att sova länge. Nej jag tycker morgonen är så skön så inte vill jag sova bort den..*ler*..sen blir man så seg och kommer inte igång riktigt tycker jag.
Hoppas ni hann ut i skogen,städningen finns ju kvar som sagt. Lycka till med svampplockningen.
Kramiz♥

paloma sa...

Hehe.. har en sjusovare här med! Lillan kan verkligen zzzova länge! Men nu börjar ju skolan snart.. i morgon så då blir det normalt igen! Vill inte ha mer regn nu.. det har ju regnat så mkt ändå! Men bara inse för en sol dyrkare som oss.. att skithösten är här!! Men 3 v. kvar... snart blir det SOL igen för oss... kram och ha en skön dag i skogen!

biggan sa...

ja härligt plocka svamp. vi kom inte iväg i dag heller, städat bilen planerat för nästa helg, som vi ska åka i väg, ska bli roligt, hoppas ni hittade massa svamp i alla fall, kramar biggan

Augusta sa...

Det var en bra tanke. Städningen finns alltid kvar men inte dagen :)

Kram till dig och Cesare

Gilla sa...

Vi har inte plockan svamp på år och dag. Det blir liksom inte av numer, när Guben inte har sitt sommarställe kvar uppe på Hallandsåsen.

Vid det här laget är ni kanske redan hemma igen med fyllda korgar. Men vi har tagit det lugnt efter en surströmmingsfest i går kväll.

Kram/Gilla

Nett sa...

Passa på ja :) har med varit ute i skogen, regn har vi inte och ser inte ut att komma något heller. Kram

Anonym sa...

Nu har vi kommit hem igen från våran västgötaresa. Det började regna oppe i tiveden när vi var där så vi åkte hem. Ha en fin dag nu !

Anonym sa...

Vi har haft kanonväder hela dagen....som av en händelse så fanns jag på plats när Karnevalen dansade ner för Avenyn. En riktigt snygg final på en toppenvecka!
Ser fram emot ditt mejl :) Kramar

Ellis sa...

Hej!
Hoppas det gick bra med svampplockningen och att du fick upp gubben! =)
Kram Elenor

anniepiie sa...

Själv har jag tagit en låång promenad idag och sen städat, precis som du typ! ;)hihi SV: synd att du missade det, går nästa lördag igen på ettan klockan 8! :) Kram

Petra sa...

Hoppas ni hann iväg en sväng innan regnet kom!
Här har det varit uppehåll hela dagen...först nu på kvällskvisten som det öser ner igen.
Kram

diana sa...

Men visst är det gottigt att sova ut. Hoppas ni hann innan regnet.

Jaha jaa sa...

de e ju gött med sovmorgon hehe men inte för lång kanske

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...