1 december 2012

Priset i år samma som i fjol, den fina pokalen.

Sveriges bästa rimmare 2012 ska utses




För elfte året i rad ska Sveriges bästa rimmare koras. Alla som bidrar med rim i Rimstugan har förutom äran chans att vinna det åtråvärda priset i form av en kristallvas från Orrefors. Tävlingen pågår från
1 december - 24 december. Hur vinnaren utses kan du läsa mer om

Fast jag har redan vunnit min pokal som jag skrev härom dagen, det gjorde jag 2010. Så jag kommer inte att öka på mitt stressande detta år, jag kommer därför inte att delta i årets decembermaraton!
 Nej, jag ska ägna mig åt att göra det riktigt julmysigt här hemma. Mina stora tomtar som har sovit så länge nu, ska snart få komma fram...Jag älskar ju att få pynta inför julen!
Jag har sett att Claes Olsson har en jättetomte, hela 120, den hade allt varit fin att kunna ha här hemma...fast det får stanna vid en önskan för min kassa tillåter inte detta just nu.
 


18 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Jag pyntar inget mera nu. Advent är nog för mej. Idag kommer Ingela hem. Får se vilket käk jag ska fixa då, vi bantar ju båda. Kram

Anonym sa...

Inget pynt hos mig, det går att göra mysigt ändå

kram

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Det var nostalgi att se en sån kamin.Ha en bra dag! Morgonkram!

Anonym sa...

Mors,,Ja musik kan göra en glad,oftast..Här är det full vinter,i går var det snökaos,bättre nu..Jag har oxå julpyntat,har satt fram en ljusstake..Haé Kram.

wiper sa...

Grattis till att du vann en sån fin pokal. Vad duktig du är som rimmar så bra. Jag skrev många texter till musik förut och då var jag rätt bra på att rimma men nu efter nackskadan så funkar det inte alls längre. Såna stora fina tomtar skulle jag själv behöva in denna lägenhet för det är så högt i tak och även höga fönster.

Ha en jätteskön lördag
kram

Znogge sa...

Vilket fint pris! Så många tomtar blir det inte här men desto mer ljus och blommor.

Trevlig adventshelg!

Unknown sa...

Vilken rolig tävling, jag gillar att rimma :)
Här hemma pyntar vi inte så mycket och spar det lilla vi har till två veckor före jul ;)
Ha en fin dag!
Kram

ansepanse sa...

ska du inte vara med? fast självklart om det känns jäktigt ska du ju inte vara med
kramar

Gilla sa...

Till och med jag har börjat pynta, men jag tar en liten bit dag för dag.

Sv. Vi fick faktiskt mera snö i natt, så gräsmattorna är täckta förutom några långa grässtrån som syns. Men vi har inte så kallt tror jag, som ni.

Kram/Gilla

Becka [fotoblogg] sa...

Åh så fina tomtar!
sv: Åh tusen tack sötast! Det värmer. ♥

syren sa...

Ljusstakarna är framme,tomtarna får vänta lite till!kram

Areyanna sa...

Hej Mona=) Duktig du är! Vilken fin vas å vilket fint pris du har där=) Skönt att inte stressa i onödan! Jag valde fil i affären då youghurtarna innehöll för mycket socker, det fick bli havrekuddar med blåbär med endast 6% socker till det. Ägg är toppen med! Håller med dig att ett avbrott i vintermörkret är toppen! Ha en fortsatt fin kväll! Ps: vi får hoppas tomten är snäll i år så att du får din fina tomte=) jag känner för att köpa en hjärtekrans med lampor till fönstret + en vit julgran mini men vi får se om det finns plats för det i budgeten denna månaden vill säga=) kramar från mig å king

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Ja, man kan ägna sig åt julpynt också! :)

Yvonne Johansson sa...

Mina tomtar får komma fram lite närmare Jul :)Men jag har led ljus på balkongen och så ett färgat hängandes på väggen inne i rummet. Här har det kommit jätte mycket snö under natten, och jag och mina grannar har hjälpts åt att gräva fram våra bilar ute på parkeringen. Jag är rädd för att vi får ta fram våra spadar igen imorgon, för nu snöar det ymnigt och det kunde komma runt 1 dm snö under natten. Obs! Jag såg att du skulle åka till varmare breddgrader igen, om jag kunde skulle jag gärna följt med och testat på att fiska haj med dig :) Se nu till att lyfta på fötterna denna gång och se vart du sätter dom. Ha en skön helg nu på dig, kram Yvonne.

Veiken sa...

Bra beslut. Du har ju redan en vas. Ha tid över och må bättre i stället! Kram

Mita sa...

Jag håller med Veiken, skönare för dig att kunna ta det lugnt och slippa stressa nu inför jul.
Kram vännen**

Ellis sa...

Go'kväll!
Fint med tomtar i vråna! =)
Har hängt upp gardiner och ställt fram adventsljustakar + stjärnor nu, hittat igen min ljusbricka och pusseljusstake, så allt är klart nu! =)
Hoppas du får en fin första advent!
Kram Elenor

Rebecca sa...

Om du har möjlighet att åka till Göksäter så gör det. DÄR finns det tomtar och dylikt vill jag lova =)

Kram från favvosysterdottern

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...