21 september 2011

Viktnedgång och jordens förödande dragningskraft.

Jo, idag var 17 kilo borta! Jag klev av och på, ett par gånger extra...och jodå, exakt 17 kilo sen mars...men...
huden hänger inte riktigt med...eller också har jordens dragningskraft förändrats.

min hudterapeut säger att detta under hakan kommer att försvinna efter ett par behandlingar med den nya metoden. Nästa behandling ska jag ha i morgon och nummer tre på fredag. Jag hoppas ju väldigt mycket på denna behandling...så vi får se.  

Sen återstår ju "farmorsarmarna" som ett av barnbarnen kallar mina armar...Vad i hundan gör man med sådana...Jodå, huden drar ihop sig men det tar fruktansvärd lång tid. Längre och längre tid ju äldre människan blir!
I och med att jag går mycket så tycks i alla fall huden på ben och lår hänga med, så där är det okay och min tidigare så förhatliga mage, drar också in sig precis som den ska...så problemet är alltså...armarna. Slutmålet är 63 kilo så ännu är det en bit kvar...8,5 kilo närmare bestämt...Det bör jag ha uppnått före vinterns resa...Om jag bara får vara frisk och kry!29 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Vad duktig du är. Jag är för glad i potatis o macka för att hålla på. Lycka till med resten. Kram

Sand mellan tårna sa...

Wow, vad duktig du är! Har en kompis som gjorde en magoperation (gystric...kan inte stava till det) i mars och hon har gått ner nästan 40kg så du kan ju tänka dig vad lös hud hon har nu. På henne måste dom nog operera bort det.
God morgon!

HosPetra sa...

Det var inte illa :)
Du måste tala om hur det går med hakan, jag har en kalkonhaka jag vill bli av med...Lite funderingar på Body Shape behandling av den.

Kram

Camilla sa...

Ja,en stor applåd till dig. Ojojoj,vad duktig du har varit.
Klart att du klarar ditt mål.
Kram och god morgon!

attis sa...

Gomorron i stugan. Så rackarns duktig du är. Här har jag hostat så magmusklerna har verkligen fått sej rejäla träningspass. Nu har jag fått peniccilin och Cocilliana så förhoppningsvis blir jag frisk. Ha en toppendag.
Kramen

biggan sa...

ojjj vad du har gått ner mycket, grattis jätte roligt, ja det hänger ju inte med i skinnet, hoppas hon får bort det i behandlingarna, ha en fin onsdag kramar biggan

Mita sa...

Duktiga du och vilken karaktär du måtte ha..*ler*..gäller verkligen att hålla in på allt som är onyttigt. Jag tror absolut du klarar målet,det mesta är ju gjort.
Trist att kostymen blir för stor bara, tyngdlagen gör ju sitt i vilket fall ju längre upp i åren man kommer,hmm...
Kram vännen♥

Anonym sa...

Bra Fenixmona kämpa på ! Ha en fin dag !

anniepiie sa...

åhh så himla duktig du är!!! Grattis till framgången!! :D Kram

Anonym sa...

Heja heja! Blir riktigt inspirerad av dej. Lustigt nog tog jag själv upp min bantning just idag. Men jag har en lång väg att gå innan jag når upp till din nivå. Imponerande! topparochdalar

paloma sa...

GRATTIS till viktnedgången! Du är ju super duktig! Fast jag tyckte redan i våras du var så smal och fin i Side! Men det är som du säger armarna och under hakan det lösa sitter! Vill med bli av med gäddhänget! Och mina ridbyxor! Men går ju så mycket nu jag med så hoppas det försvinner snart!! Magen är en påse jag fick efter 30! Hur blir man av med den?:( vill inte ha den!
Ha en fin dag! KRAM

Gilla sa...

Grattis Mona till viktnedgången. Jag gick upp näst intill 4 kilo på Rhodos. Men idag så väger jag bara ett kilo mer än när vi reste.
Jag stal din bild med vågen till använding vid behov. Gäddhäng och andra häng bjuder jag gärna på. Man är ju ingen ungdom längre. Till och med Gubben har det, trots att han fortfarande tränar varje dag.

Svar: Roligt att du GILLAr både vovven och mina bilder på honom. Men jag blev tvungen att beskära litegrann, för man måste passa på, så han inte flyttar sej eller bara rör på sej. Det var flera bilder jag bara fick saka.

Kram/Gilla

Ellis sa...

Bra kämpat vännen! =)
Hoppas det funkar bra med behandlingarna!
Vaknade till dimma och regn, nu skiner solen ute!
Ha en fin dag!
Kram Elenor

ansepanse sa...

vad duktig du är :) verkligen
kramar

Roffe sa...

Idag är det regn som gäller.Så idag har jag städat och tvättat + diskat.ha en fin dag.kram

Nett sa...

Duktiga du.. :) Underbart att få kunna gå ner de kilona :) Kram

Kajsa sa...

Oj, WOW och GRATTIS! Hur gör du? Alltså, hur äter du? Hmm, du fattar hur jag menar va :P

Jag har ju ockås en hel del övervikt som jag dras med.

Jag hade lyckats gå ner en del under förra hösten/vintern. men det har jag tagit igen nu.

Det är jobbigt...

Just nu har jag försökt ta tag i det igen (andra dagen idag), men jag tycker det är så jäkla tråkigt, tycker det är jobbigt att inte ens kunna äta det man vill =(

Men jag MÅSTE försöka gå ner, kroppen mår inte alls bra att släpa runt på massa extravikt.

Så om du vill får du gärna dela med dig av lite tips =)

Massor av kramisar

Nillas Trädgård sa...

Gratis, Det är bra gjort. Då blir nog inte de sista kilorna något problem heller :-)
Svar: Jag tror att det är lilla Ronja som har fått nog av Puckos uppförande och gett honom en ordentlig hurring, med klorna... Det är bättre i dag och vi behöver nog inte vetrinären.
Ha en fin kväll!!!

Anonym sa...

Oj vad duktigt av dig! Jag instämmer i applåderna!
:-)

Ammis sa...

Ja applåderar jag med. Helskotta vad du är duktig!! Jag har ju inte läst din blogg på hela sommaren så jag hängde inte riktigt med. Hoppas verkligen du uppnår ditt mål. 63 kilo låter inte mycket??? Hur lång är du?? Önskar dig iaf väldigt mkt lycka till o. hoppas du får vara frisk. krAMelikram

Anonym sa...

Hejsan..Ja det ska bli roligt att se Maltes min när dom kommer hem,,han har pratat mycket om mammas stora mage.Så är min bror dubbelmorfar.Måste även Gratta dig till dom förlorade kilona.Haé Kram.

Anonym sa...

Jag tycker att 8,5 kilo till är för mycket åt det stanna vid tre till. Du är så himla fin nu! GRATTIS till ett jättebra jobb. Bamsekramar

eva sa...

Stort GRATTIS och otroligt mycket du lyckats gå ner! Suveränt jobbat av dig:)
kramiz

MICKAN sa...

Wow .... Du är duktig!

Yvonne Johansson sa...

Kors! Vad använder du för slags bantning? Skulle själv vilja gå ner lite. Jag gick ner 7 kilo på några månader då jag inte kunde behålla maten. Kräktes upp den lika fort jag åt den. Mina "antideppresiva" tabletter hade torkat ut mina slemhinnor så nu får jag tugga V6tuggumi för att bilda saliv i munnen. Om jag inte gör det så mår jag illa och får hål i tänderna. OBs! vill också tala om att idag äntligen så fångade jag gäddan. " kg trodde min granne att den vägde. :)

Ninja sa...

Klart att du ska ha en stor applåd!
Det är minsann inte lätt att minska i omfång och svårare ju äldre man blir....
Svar: Keramikfaten kostar 4000 kronor....lite mycket för min plånbok men om man hittar en bra plats så visst kan de "göra" ett helt rum...

Ninja sa...

Klart att du ska ha en stor applåd!
Det är minsann inte lätt att minska i omfång och svårare ju äldre man blir....
Svar: Keramikfaten kostar 4000 kronor....lite mycket för min plånbok men om man hittar en bra plats så visst kan de "göra" ett helt rum...

Karpstryparn sa...

Sköter man bara kroppen sisådär så lever man länge.

Svar: Godkväll! Ja, verkligen, de är inte funtade över huvudtaget. Kramiz

vickan sa...

OJ! Vad duktig du har varit. Jag är verkligen imponerad. Och här sitter jag och undrar över hur i allsin dar jag ska lyckas med att minska 6 kg som är mitt slutgiltiga mål.