11 oktober 2014

Just nu

 är det verkligen inte vackert i Hasselbacken här i Uddevalla, men det ska bli fint. Redan våren 2015 är det beräknat att vara klart.
 I dagens tidning, Bohusläningen, skriver de att Bäveån nu kommer att stängas av under själva byggnationen av den långa trappan som ska byggas. Trappan kommer att ersätta den tidigare muren och är tänkt att bli en fin plats att sitta på under varma, fina vår-och sommardagar.
Det fanns inte något vackert att fota under fredagen, för regn och blåst har rivit med sig alltför många löv för att det ska kunna bli någon vacker höstprakt detta år. En del träd är redan helt kala, åtminstone här som jag bor. Nere på stan finns det ännu kvar lite grann, men löven singlar nu ner i en allt snabbare takt och hösten kommer sannolikt att snart övergå till vinter.

11 kommentarer:

siitawelamsson sa...

Go´morron. Nästan alla träd är kala här med. Dis o regnskurar varje dag. Kram

Gerd ♥ sa...

God morgon! Ja, här var jag uppe tidigt, då jag snart brummar iväg till Borås.
Blåsten ställer till det, jag håller med, men ert projekt i stan blir säkert fint så småningom.
Kram!

yvonne sa...

Godmorgon! Det blir nog bra naär de är färdiga i Hasselbacken ..................Jooo Ellinor blev glad för innehållet i godispåsen .Ha en bra lördag! Morgonkram!

yvonne sa...

Godmorgon! Det blir nog bra naär de är färdiga i Hasselbacken ..................Jooo Ellinor blev glad för innehållet i godispåsen .Ha en bra lördag! Morgonkram!

Ezter sa...

En del träd har löv, men de har inga fina färger. Annars snöar det löv vissa dagar!
Det blir säkert fint när projektet väl blir klart!

znogge sa...

Så mysigt det låter med en trappa att sitta på. För visst är det något speciellt med vatten...

Kram

Veiken sa...

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Hoppas att det blir lika bra som tänkt utmed Bäveån! Det är så vackert där! Kramar

Mita sa...

Det blir säkert toppenbra så småningom.En trappa att kunna sitta i och njuta av utsikten vid vattnet låter verkligen bra.
Här gjorde dom ett stort trädäck med trappa vid slottet som ligger mitt i Svartån här i Örebro. Toppenhärligt...
Kram vännen o ha det gott♥

Chintoh sa...

Hej!
Blir nog fint när det är klart.
Kramar,Inger

Ama de casa sa...

Ja, så tjusigt är det kanske inte nu där dom bygger, men det kommer säkert att bli jättebra. Skönt att dom har tänkt jobba på så snabbt också :-)

Första året i Hjo sa...

Det kan inte vara idag lördag du skriver om. Det kan det förstås men här i Hjo har vi haft en underbar brittsommardag. Sol och kortärmat!