13 juni 2014

Så fruktansvärt onödigt!

 Så här såg det ut på min busshållplats i måndags och likadant på flera busshållplatser, både före vår hållplats och efter vår hållplats. 
 Nu är det uppstädat och alla hållplatser står där utan några rutor. Fullt förståeligt, för detta är inte första gången det händer...Varför sätta glas här igen? Det vore bättre att sätta upp väggar av järn, så kanske marodörerna inte klarar att få sönder dem.

13 kommentarer:

znogge sa...

Samma sak hände här i våras. Precis varenda en busskur i tre av kommunens orter krossades. Någon hade kört och systematiskt förstört dem. Trots belöningar kom det aldrig in några tips. Mycket tråkigt och så totalt onödigt.

Kram

Ezter sa...

Helt meningslöst tilltag! Man blir så sur när man ser det. Snacka om att ha brist på sysselsättning när man håller på så!? Idioter!

yvonne sa...

Godmorgon!Så tråkigt!! Helt meningslöst att slå isönder. Om det är ungdomar så undrar jag vilken uppfostran de har fått . Det blir ju skattebetalare som får stå för kostnader och då blir det ju deras föräldrar.. 14,4 + Ingen sol här ännu.Ha en bra dag vännen Kram!

Ma sa...

Fruktansvärt trist när sådant händer. Dessvärre är det rätt vanligt. Misstänker att det är filk som gör det vilka inte bryr sig om konsekvenserna av det. Det är ju ändå samhället som betalar och antagligen kan de inte heller krävas på ngr skadestånd eftersom det inte finns vare sig pengar eller tillgångar hos dessa individer. Det är min teori.

Jenfan75 sa...

Ja sånt är tråkigt. När dom bara har sönder. sen gnäller dom som gjort det själva att det inte finns nå skydd.

Chintoh sa...

hej
Då är det några värstingar som har det tråkigt.Stackrar.
Kram,Inger

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Ta i trä ...busshållplaterna har klarat sig länge här nu. Förra året var det helt galet med denna skadegörelse. Ha det bra :-)

Ellis sa...

Hej!
Vad trist när de ska förstöra så mycket, här kan man se en enstaka ruta nåon gång som är krossad.
Ingen sol, bara gråa moln och hård blåst, men te drack jag imorse! =)
Kram Elenor

Gilla sa...

Sånt råkar vi ut för i Helsingborg också. Både från och till. Man begriper inte vad det ska vara bra för.

Sv: Jag är verkligen tacksam för den omvårdnaden jag fick där nere. Den spanska sjukvården är helt kanon.

Jag gick ju akut, till vår vårdcentral och fick mediciner av en läkare. Vi är inte skrivna hos honom. Vår gamle pensionerade sig strax efter vi var på vår årliga kontroll i februari.

Så du har haft hjärtinfarkt. Det är inte nådigt. Bert hade en 1999 tror jag det var och får medicinera sen dess.

Kram/Gilla

Veiken sa...

Jag blir så djävla förbannad, på ren svenska. Helt onödigt och kostsamt för kommunen. Jag undrar hur många patienter som kunde fått vård för den kostnad som dom har använt! Harre Javvlar! Kramar

Mita sa...

Det där är fullkomligt meningslöst,och kostar bara pengar som kunde ha använts till något vettigt istället...
Kramar♥

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Alltså förbaskade människor som inte kan låta saker och ting vara:( Det är ju inte ens lönt att försöka göra det lite trevligt för de som väntar på bussen, för det får ju aldrig vara så.

Junitjej sa...

Verkligen riktigt onödigt!