14 april 2013

Sen lördag.

Lördagens middag med pappa blev kycklinggryta och potatis. 

 Sen tog vi med pappa till hans Margareta på sjukhemmet. Det är en sådan glädje att se dem tillsammans. Pappa orkar inte åka med färdtjänst och vara med så länge som han tidigare var, så vi får försöka att göra så här i stället.
Dotter Jeanette jobbar på Margaretas avdelning så hon gjorde oss sällskap en stund och fixade med kaffe. Margareta är så glad att Jeanette är där och brukar säga till henne att hon har en del av sin Rune där när Jeanette kommer.
När vi kört hem pappa och fixat lite hos honom åkte vi tillbaka till Hunnebostrand där svärdotter Fia fixade till mitt hår som hade blivit långt och ohanterligt. Kom hem vid nio igår kväll så idag är jag trött...men det är söndag och massor att göra. Brödbak, tvätt och städning står på agendan denna dag, så det är bara att ta tag i det hela.

19 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Fint blev håret. Trevlig att se till att din far får träffa sin Margareta. Här har jag tre sovande döttrar o två barnbarn. En vaken (Thea) o en sovande (Emanuel). Disigt till max, men bättre än igår då vi fick 2 dm snö. Ha en bra söndag. Kramar

Anonym sa...

Mors,,Helt underbart att ni förgyller dagen för era gamla och kära,,hon har ju rätt när hon säger att hon har en bit av din far nära sig..Här i Uppsala skiner solen nu graderna är på rätt sida om nollan,,så nu kan man tro att våren är på G..Haé Kram.

Nett sa...

Vad snyggt håret blev, ser ut som att ni fick en ganska mysig Lördag. Kram

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Hoppas att du får en fin söndag även om du verkar ha fullt ut! :)

Znogge sa...

Fullt upp hos dig med ser jag. Både praktiska saker och att hjälpa din pappa. Känner igen det. Trevligt att ha en dotter som jobbar på sjukhemmet.

Lycka till med brödbaket och trevlig söndag!

Yvonne sa...

Go förmiddag!gulligt av er att göra gott för de gamla ... Snygg klippning.... Bra att kunna se lite ljus i tunneln. Men ont gör det ! Kram !

Anonym sa...

Vad fina dom är tillsammans. Det är så tråkigt att både kroppen och i många fall även huvudet säger ifrån så att man inte orkar bo kvar i sin invanda miljö.Margareta har ju tur som har din dotter där hon bor, då får hon ju lite hemmakänsla förhoppningsvis.Försök att ta det lite lugnt idag och jobba dej inte igenom hela söndagen. Nenne

ansepanse sa...

de ser så fina ut tillsammans, härligt att ni kan ta med din pappa till Margareta så att de får träffas
vad superfin du blev i nya frissan
vännen - ta och vila dig lite också
kramar

Gilla sa...

Så härligt att din Pappa och hans Margareta kan träffas ibland, trots att de in bor ihop.

Skönt för honom också att Margareta jobbar där, så de kan känna sig hemma där.

Fin frilla du har. Jag gillar den.

Sv: Han är för bedårande, mitt barnbarns barn. Han var på gott humör hela tiden vi var kvar. Jag tog massor av bilder av honom, som inte var med i bloggen.

Det slog mig bara, när jag fick syn på blomsterhandeln att de borde veta adresserna. Det gjorde ju att jag kände mig lite smart i alla fall. Trots att jag inte lyckades med beskrivningen från Hitta.se.

Kram/Gilla

Mita sa...

Ni är verkligen underbara med din pappa och hans Margareta, sån glädje att kunna träffas trots att krämporna finns.
Så fin du blev i håret,det är alltid skönt att fixa till och man blir på gott humör efteråt..*L*..
Då har ni en fullspäckad dag som lär rulla på rätt fort.
Kramar till er♥♥

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Hej!
Men Du blev fin i håret.Varför ska man logga in på Keltisk blogg,som det är din blogg?
Kam,Inger

Anonym sa...

Söndag är vilodag, men tydligen inte för vissa som ständigt är sysselsatta.
Hoppas att ni också har fint väder idag så att du hinner njuta lite

mvh

Veiken sa...

Fint håret blev. Jag kan tänka mig att din pappa blir superglad varje vecka när du kommer. Vi har varit hos dottern i dag och bara njutit av våren. Underbart! Kram

Ama de casa sa...

Så bra att ha nån när och kär som jobbar där man hamnar! Du blev jättefin i håret, jag skulle också behöva klippa mig...
:)

Smörblomma sa...

Vilket fint hår! Stilig klippning! Kramiz

Ma sa...

Fullt upp hela dagen ser jag. Men Du får ta det lite lugnare idag, men jag gissar att Du kör på som vanligt..

Glamorwomen sa...

Skönt att få håret fixat! Jag är nu helt vit i huvudet! Dax att färga det! Mitt växer som ogräs. hoppas vi får lite värme i veckan. kram

Yvonne Johansson sa...

Du blev jättesnygg i håret. Det är skönt att ha någon som kan fixa håret åt en. Min hästs gamla stallkompis ägare, fixar mitt hår emellanåt. Idag på eftermiddagen så började det blåsa riktigt ljummet från syd. Och när jag sedan var ute och åkte en sväng med bilen så såg jag Tussilago nere i ett dike. Härligt! Jag önskar det vore vår och sommar hela tiden. Höst och vinter vill jag slippa. Ha en skön start på veckan.

Ellis sa...

Hej!
Härligt att ni kunde umgås med dem och att de fick träffas också! Snygg frisyr du fick! =)
Här skulle det komma busväder i helgen men inte sett till det.
Har dock tinat mycket, så det är skönt!
Ha en fin start på veckan!
Kram Elenor

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...