20 januari 2014

Buspojken Cesare.

Cesare funderar på vad han ska göra...  
 Vadå akta mattes duk, hon får skylla sig själv när hon lägger finduk på det bordet där jag brukar sitta och kolla läget där ute...
 Hon luras också min matte för det här är ingen riktig krukväxt...blä... det är ju plast! 
 Om jag låtsas som jag biter i den där duken så kommer hon nog och lockar mig därifrån med en riktig godbit...skinka kanske...det är gott!
Strax går matte iväg på denna fint grusade gång och jag får stanna inne och ha det gott i värmen, för matte tyckte det var alldeles för kallt för en liten kisse att vara ute idag.

18 kommentarer:

znogge sa...

Det har din matte rätt i! Njut du av stugvärmen i stället :-)

Kram och god morgon!

Aurora sa...

Ja du lille kisse. Här har jag en buspojke du kunde lekt med. Buspojken Trulls gör allt han kan för att få igång sin syster Elsa. Kram

Anonym sa...

Mors,du..Skönt att slippa gå ut i blåsten och halkan,,så ligg du på bordet och njut i värmen..Haé Kram.

yvonne sa...

Godmorgon!Cesare är en riktig "buspojke" men söt ändå!.......Man får bli arg men.......Hårda ord lämnar "märke" efter sig!Ha en bra dag Morgonkram!

Ezter sa...

Ibland hade man alltså tjänat på att vara katt!
Ca 5 mil enkel mot mammografi. Kul i detta vädret:(

Anonym sa...

Morron ! Ja katten gillar att ligga på duken och sova förstår jag. Här är det liksom hos er snö och kallt. Det känns ju kallare om det blåser kalla vindar. Det är ca 3 dm snö och -1,7 grader kallt just nu. Ha det bra !

Siita sa...

God morgon. Har nyss släppt in min buspojke i stugvärmen, så nu ligger han på sin plats o sover. Ni hade kunnat lekt om du bodde här. Kram

Camilla sa...

Vad underbart att vara en katt ;)
Tänk att slippa att gå ut ;)
Kram!

Ellis sa...

Hej!
Här är det bara -15 idag och lite mulet, undra om vi ska få snö kanske! =) Idag ska jag hämta min nya cykel, så äntligen kan jag cykla igen! =)
Ha en fin dag!
Kram Elenor

Anonym sa...

Han är för go lille Cesare, och du är för härlig i dina kommentarer. Var det Bosse du hade skickat ut att grusa gångvägen? Nenne

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Hej!
Solen skiner å det är 3 minus.Rena sommarvärmen
Så fin han är.Cesare.kRAM,inger

ansepanse sa...

ja :) matte får verkligen skylla sig själv :)
kramar

Mita sa...

Busiga katter och även hundar, ja man får tänka sig för ibland,hmm eller rätt ofta om jag ska vara ärlig när det gäller Bamse i alla fall..
Det går säkert bra att busa med konstgjorda blommor också,hehe...
Kramar♥

Veiken sa...

Vilken snäll matte du har som låter dig vara inne när det är kallt. Du får nog vara snäll tillbaka och inte busa med hennes fina dukar! Kram på er!

Henrik Olsson sa...

Han är så fin :)

Ama de casa sa...

Haha! Ge dig på duken du bara, så ska du se att det vankas godis ;-)

Ma sa...

Skönt att vara inne i stugvärmen och inte behöva gå ut. Matte har alldeles rätt i att det är för kallat för en kisse att vara ute.

Vilmala sa...

HAHA awe vilket litet sött busfrö, nutten :D

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...