22 januari 2014

Nu är vi helt säkert på väg åt rätt håll...igen!

 Tisdagskvällen tillbringades i vår nya soffa, i alla fall under nyheterna 19.30...sen var ju kvällen slut här och sängen kallade vid åtta som vanligt.
 Några kvällspromenader blir det inte, men dagarna blir allt längre och ljusare så den stundande våren känns inte alltför avlägsen nu...eller hur?
Tulpanerna kommer starkt, nu finns de att köpa i nästan alla affärer...och billiga är de också just nu! Trots vinter och kyla så tycker jag att just tulpaner är ett absolut tecken på att vi är på väg åt rätt håll!

26 kommentarer:

Kristina Chatillon sa...

Ja det känns lite märkligt, annandag jul ingen snö och över 10+ när jag lämnade Sverige för varmare resmål och nu fullt med snö. Tycker som du att tulpaner är så vackert att ha inne nu. De knastrar så skönt om stjälkarna och blanda i alla dess färger är en vårkänsla för mig. Du har nu din sköna sem i grand Canaria framför dig. Ja jag säger att det är synd nu när jag är så gammal att jag inte flyttar till varmare länder. Men jag har redan fått jobb i februari på mitt kära äldreboende i Edsberg men tanken finns att ev flytta ner till Alicante och där kära Evastina bott sen 2010, de var tidigare trogna Side resenärer. Vi får se hur länge jag orkar vara här i kylan. Jag liksom lever inte här och värken är tillbaka så klart. Måste nög låta dom op in en knäprotes på andra benet innan tanke på flytt...Ha nu en bra dag kära Mona Kram från Kristina

Gerd ♥ sa...

Tack för kommentar! Du har ungefär samma natur i grannstaden den vackra. Svägerska o svåger kom hem från norra Teneriffa igår och de hade haft regn en hel vecka nästan.
Här är det minus 3, inte så farligt men snålblåsten tar.
Ha en bra dag, kramiz

znogge sa...

Jag noterade just i går att det märks att dagarna blivit lite längre. Tulpanerna har vissnat men det får nog bli en ny bukett i dag. Hör till just nu.

God morgon!

farfar0hebbe sa...

Mors.Ja tulpaner är väl blomman som bäst talar om att vi går mot ljusare tider...visst har jag men av skadan,min muskel i den högra underarmen är väck,min känsel och rörlighet i tumme och pekfinger är mycket är mycket dålig.Men man kan lära sig att hantera dessa brister,,men jag har ett rent helvete att trä en tråd i en nål,men jag har ett jävulskt tålamod,så till slut går det,som med så mycket annat..Haé Kram.

yvonne sa...

Godmorgon!Ja tulpaner bär budet om vår! Jag äter massor av C-vitaminer!! Ha en bra dag Kram!

Herr Nilssons Fru sa...

God morgon - japp tulpaner är tecken på vår....jag ser den långt där borta i horisonten :) så skönt är de nu när de är ljusare på kvällen o morgonen. De gör en piggare.
Kramiz o ha en skön dag

Camilla sa...

Snart är våren här....snart! :)
Kram!

Anonym sa...

Ja nog är tulpaner ett säkert vårtecken, har alltid en vas fylld med dessa härliga blommor vid den här tiden. Nenne

Blåklinten sa...

Ja visst är dom vackra. Jag är inne på andra buketten nu men till helgen blir det nya igen. Önskar dig en härlig dag!

Ezter sa...

Tulpaner är en livlina! Överhuvudtaget är det mysigt att se blomavdelningen i affärerna nu, fullt med olika vårblommor :)

Siita sa...

God fm. Idag måste jag åka o handla, har slut på salt. Det är ett måste för mej i maten. Då tänkte jag även ta med en tulpanbukett. Kram

Chintoh sa...

Hejsan
Så fint med tulpaner.Jag vill vänta med dom till de kommer i min rabatt.Blir spännande att se vilkasom klarat sig.
Kram,Inger

Mita sa...

Ja nog märks det att det blivit ljusare både morgon och kväll. En tulpanbukett i veckan blir det,och ibland två. Man kan inte få nog av dom..*L*...
Så ni trivs bra i nya soffan, härligt..
Kram o ha det gott♥

Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Tulpaner är så fina. Jag borde köpa hem ett par buketter, men det blir alltid att jag glömmer det väl i butiken haha.
Härligt med en ny soffa, den ser fin ut.

kramar

Henrik Olsson sa...

Den ser riktigt bekväm ut! :)

yasmine modell mamma och fru sa...

ja det var det. hoppas du får en bra kväll
kraaam

ansepanse sa...

visst har dagarna blivit längre :) det är härligt, tulpaner är vårens budbärare, SÅ vackra
kramar

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

sv: Ja verkligen. Ena dagen känner jag för en färg och andra dagen för en annan och då krävs det lite att välja mellan;)
kramar

Ama de casa sa...

Tulpaner är helt klart ett vårtecken :-)

Yvonne Johansson sa...

Jag får nog ta och köpa lite tulpaner. Jag var ju och handlade igår, men det blev så mycket och det var kallt, så jag tänkte att blommorna skulle nog inte må bra av kylan i bilen. Nästa gång blir det nog tulpan köp. Hoppas vintermånaderna snabbt försvinner bort. Vill ha värme för min värkande kropp. Cecare är för söt. Han är en jättevacker katt.

Emmy sa...

Tulpaner är ju så himla fina ^^

sv,
Hihiih ja värsta söt bild... Får be så hemskt mycket om ursäkt för så sent svar, men jag önskar dig en fortsatt fin onsdag iaf! Kram :D

Ellis sa...

Hej!
Skönt att ni kan mysa i soffan och tulpaner är helt klart fina nu!
Det börjar snart ljusna innan 9 på morgonen nu! =)
Kram Elenor

Eivor sa...

Jo visst är det öjusare längre. Ingen tvekan om det.Tulpaner säljer de för fullt på torget, undet plastttak eller i ett plastrum mera. 5,5 minus här idag men strlande solsken och jag hade glömt en vante i källaren så de var ganska kallt.
Lägger dig kl 20.00 ja, men hur dags sitter du här? Är du som mig, jag sover mellan 19-21 ungefär oftast, sedan börjar min kväll. Men du är morgonpigg också, det är inte jag. Mest beroende på värk.
Jo våren nalkas absolut med stora steg. Härligt.

Ha det så gott

Kramen

trollet sa...

Ja, tulpaner är så härligt!! Köpte till mormor idag=))

Veiken sa...

Det känns bra när man är på den rätta sidan av jul och nyår och det är rätt tid nu! :) Kramar

Augusta sa...

Så med andra ord, du och maken sover nu då jag skriver denna kommentar :)

Soffan är fin och passar bra där den står.

Grattis till semester snart. Vad lyckliga ni är :)

Kram