11 januari 2014

Fredagsmyyys...eller?

 Soffa och schäslong är åtminstone levererat och finns här hemma.Fast detta lär inte bli klart före söndag.
 Bilder kommer efterhand.
Mysteriet med soffans montering löstes rätt snabbt, men schäslongen är en helt annan sak!
Sen klurar jag på en bra lösning för datarummet...bara en skärm till så har vi ju två datorer...eller nja, måste nog ha ett extra skrivbord också förståss. Jag funderar lite mer på detta...Blir säkert bra alltihop när det blir klart! 

18 kommentarer:

Anonym sa...

Mors,,nu snöar det lite lätt igen,gissar att det är skithalt nu när det kommer snö på den ishalka som vi fick i går,,brodd på,om man hade sådana..Klart det ordnar sig med både soffa och datarum..Haé Kram.

Camilla sa...

Jag tror säkert att du löser det på nåt vis :)
Kram!

yvonne sa...

Godmorgon! Det kommer att bli fint när det blir färdigt!.....Hebbe hittade snabbt mina släktingar! Ha en bra lördag! Morgonkram!

Gunilla sa...

du har ni lite att göra ser jag, men roligt göra :)

Gunilla sa...

du har ni lite att göra ser jag, men roligt göra :)

attis sa...

Så fint ni får det. Så roligt med nytt. Fint har du gjort här oxå. Här har vi 9 grader kallt idag och snö. Riktigt skönt faktikst efter denna hemska regnperiod som vi haft så länge. Ha det bäst. Kramiz

znogge sa...

Vissa saker tål att tänka på men funderar man bara så brukar det lösa sig till slut.

Kram och lycka till!

Gilla sa...

Det var några år sen vi skaffade vårt soffbord, men ännu längre tillbaka vår soffa. Då hade vi inte sånt jobb, för det var en skinnsoffa, som kom helt färdig.

Det kändes skönt att slippa plocka och leta efter skruvar och allt annat.Men den gav mej nostalgi i mängd, när jag gick igenom den, så när jag skulle sova tänkte jag så mycket på allt jag hade varit med om i min uppväxt och ungdom, att jag inte kunde sova förrän efter klockan 5 i morse.

Kram/Gilla

Gilla sa...

Sv igen

Det är många utav de som hade skrivit i boken, som jag vet är döda nu. En kille har jag kontakt med på FB och jag skickade honom en bild av det han hade skrivit i dagboken.

Så har jag min bästa kompis, som bor i Linköping. Vi hade kontakt häromdan per telefon. Hon har ingen dator, så den vägen kan vi inte komma i kontakt med varandra.

Kram/Gilla

Ama de casa sa...

Här var ni i byggartagen ser jag :-)

Anonym sa...

Ja du det här med montering av möbler kan vara nog så knepigt, men det blir säkert bra i slutändan. Vilken härlig närbild av Cesare du har på bloggen, han är så fin, du får väl säga som Anna, sådan matte sådan katt. Nenne

Henrik Olsson sa...

Perfekt fredagsmys!

Ska bli kul att se bilderna när det är färdigt! :)

Ezter sa...

Lite tankeverksamhet så där på fredagen :)

ansepanse sa...

det kommer säkert att bli superbra när du väl klurat ut hur du vill ha det :)
roligt att nya soffan har "anlänt"
kramar

vilmala sa...

Lycka till med sofforna :)

Chintoh sa...

Hej!
Jo lösningen kommer som en klar blixt!
Kram,Inger

Veiken sa...

Jösses, lite gnugg av geniknölarna är alltid nyttigt har jag hört.
Svar: Jag tror att skal ömsas och att det andra som växer med är hud även om den är lika hård som ett skal! Ha det så gott! Kram

Siita sa...

Såg på FB att ni fick ihop soffan. Så skönt att den kom iaf, så Bosse slipper sitta på en stol. Nu har vi fått vinter här, 1 dm snö o -7.7 grader. Kram