21 maj 2013

Perfekta med egna formar...

Fyra små limpor, med folie emellan

blir fyra perfekt lagom stora limpor. 

Så här fint var det på måndagsmorgonen efter nattens regn. Idag är en ny dag.

21 kommentarer:

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Det ser inte alls dumt ut! :)

znogge sa...

Ser alldeles perfekt ut tycker jag!

God morgon och ha en fin tisdag.

Kram

Anonym sa...

Mors,,Ja jag gillar John Prine,han har alltid en berättande text..
Härliga limpor,smart lösning med folien..
Här är det tjock dimma,måste kanske ha kniv för att komma fram i dimman..Haé Kram.

snawitz sa...

Gråväder idag,det blir att försöka göra lite nytta hemma. Och så mycket kaffe förståss

Fina limpor.

kram

Anonym sa...

God morgon, här har vi grått och mulet i dag. Skall snart gå ner till vår avslutning på Panterträffarna för denna säsong. Nu ser vi fram emot vår Sideresa, snart dax att börja packa väskorna. Ha en bra dag på jobbet. Kram Nenne

Yvonne sa...

Smart med folien.bröna ser goa ut .. Det kommer att bli spännande om det blir blommor och frukt.. Ha en bra dag. Kram !

Nett sa...

Perfekt, då kan man baka desto mera :) Kram

Chintoh sa...

Hej
Ser mycket gott ut.Har du recept?Vore tacksam att få.Kanske prövar.
Kram,Inger

Gilla sa...

Du är verkligen smart, när du bakar limpor. Det är ju Sibbe, som bakar hos oss och han får också fina resultat, fast utan folie.

Det behövdes nog lite regn trots allt. Vi vill ju inte ha det, men det är nödvändigt för naturen. Annars hade det blivit torka och eldfaran större.

Sv. Det var ju roligt att du gillade mitt inlägg i går. Trots upprepningarna.

Kram/Gilla

Carina Sjölund sa...

Verkar smart det där :)
Här är det inte lika toppen väder idag!
Kramen rara du♥

glamourwomen sa...

Tänk att du får dem så fina och runda! så fina blir aldrig mina. ser jätte gott ut.
kram

Gunilla sa...

Åh ser så gott ut med hembakat, tänk om JAG tog mig för nått sånt !!

ansepanse sa...

du kan få ett annat knep som jag alltid använde mig av på den tiden jag bakade, pensla med olja emellan, jag använde alltid rapsolja, du penslar sidorna och ändarna med oljan och då är de lätta att ta isär när de kommer ut ur ugnen
kramar

Siita sa...

Hejsan. Hemma från akuten, inget brutet. Bara värk. Såg idag att blåbären blommade o hörde göken hoa. Kram

Mita sa...

Så fina limpor,doftar ljuvligt och inget smakar som hembakt. Folie emellan är perfekt så dom inte fastnar ihop...
Kram vännen och ha det fint♥♥

Ama de casa sa...

Oj vad fina dom blev, limporna.
:-)

Veiken sa...

Byt jobb! Du kan jobba som brödbakerska! Himmel så fina dina brön är - oups det bliv visst lite konstigt! :) Kramar

Ma sa...

Det där var med folie var verkligen smart gjort. Det ska jag testa nästa gång jag bakar något. Tack för tipset...

Herr Nilssons Fru sa...

Oh så goda de ser ut bröden. Kan man ta en kant o lite smör o bara njuta när de sakta far ner till magen..mmmmm...nu blev jag hungrig, ingen bra tid att bli de på:)

Lite regn har vi oxå fått.

Kramiz

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Det ser verkligen bra ut på alla dina bilder i detta inlägget .. hehe :)
Ha det gott!

trollet sa...

Hembakt bröd är trevligt!! Fryser du i skivor??
Härligt med alla blommande träd nu=))
Nä, ingen ordning på träningen här heller, men men...