Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
-
Vanlig kokt makrill lagar man till som all annan kokt fisk. Du rensar och sköljer ur makrillen ordentligt, saltar och kryddar. Sen får...
-
Bilden lånad på Google Redan idag har skatorna nytta av sina i år högt byggda bon. Det sägs nämligen att skatan bygger högt när det bl...
-
Denna helg, midsommarhelgen, har vi inte varit hos pappa. Vi försäkrade oss om att han mådde bra och sen stannade vi hemma. Veck...
21 kommentarer:
Det ser inte alls dumt ut! :)
Ser alldeles perfekt ut tycker jag!
God morgon och ha en fin tisdag.
Kram
Mors,,Ja jag gillar John Prine,han har alltid en berättande text..
Härliga limpor,smart lösning med folien..
Här är det tjock dimma,måste kanske ha kniv för att komma fram i dimman..Haé Kram.
Gråväder idag,det blir att försöka göra lite nytta hemma. Och så mycket kaffe förståss
Fina limpor.
kram
God morgon, här har vi grått och mulet i dag. Skall snart gå ner till vår avslutning på Panterträffarna för denna säsong. Nu ser vi fram emot vår Sideresa, snart dax att börja packa väskorna. Ha en bra dag på jobbet. Kram Nenne
Smart med folien.bröna ser goa ut .. Det kommer att bli spännande om det blir blommor och frukt.. Ha en bra dag. Kram !
Perfekt, då kan man baka desto mera :) Kram
Hej
Ser mycket gott ut.Har du recept?Vore tacksam att få.Kanske prövar.
Kram,Inger
Du är verkligen smart, när du bakar limpor. Det är ju Sibbe, som bakar hos oss och han får också fina resultat, fast utan folie.
Det behövdes nog lite regn trots allt. Vi vill ju inte ha det, men det är nödvändigt för naturen. Annars hade det blivit torka och eldfaran större.
Sv. Det var ju roligt att du gillade mitt inlägg i går. Trots upprepningarna.
Kram/Gilla
Verkar smart det där :)
Här är det inte lika toppen väder idag!
Kramen rara du♥
Tänk att du får dem så fina och runda! så fina blir aldrig mina. ser jätte gott ut.
kram
Åh ser så gott ut med hembakat, tänk om JAG tog mig för nått sånt !!
du kan få ett annat knep som jag alltid använde mig av på den tiden jag bakade, pensla med olja emellan, jag använde alltid rapsolja, du penslar sidorna och ändarna med oljan och då är de lätta att ta isär när de kommer ut ur ugnen
kramar
Hejsan. Hemma från akuten, inget brutet. Bara värk. Såg idag att blåbären blommade o hörde göken hoa. Kram
Så fina limpor,doftar ljuvligt och inget smakar som hembakt. Folie emellan är perfekt så dom inte fastnar ihop...
Kram vännen och ha det fint♥♥
Oj vad fina dom blev, limporna.
:-)
Byt jobb! Du kan jobba som brödbakerska! Himmel så fina dina brön är - oups det bliv visst lite konstigt! :) Kramar
Det där var med folie var verkligen smart gjort. Det ska jag testa nästa gång jag bakar något. Tack för tipset...
Oh så goda de ser ut bröden. Kan man ta en kant o lite smör o bara njuta när de sakta far ner till magen..mmmmm...nu blev jag hungrig, ingen bra tid att bli de på:)
Lite regn har vi oxå fått.
Kramiz
Det ser verkligen bra ut på alla dina bilder i detta inlägget .. hehe :)
Ha det gott!
Hembakt bröd är trevligt!! Fryser du i skivor??
Härligt med alla blommande träd nu=))
Nä, ingen ordning på träningen här heller, men men...
Skicka en kommentar