3 september 2020

Har det väl börjat så...

 

Så är dessa hemska ställningar igång igen! Nu är de uppsatta runt de tre sista husen, vilket innebär att vi måste passera genom ställningar för att komma ur garaget.
För en tid sedan fick vi punktering pga av byggföretagets slarviga städning, då blev kostnaden, självrisken 1 500 kronor. 
För ett par dagar sedan körde mannen in i ställningen utanför garageporten och den här gången hamnar självrisken på 4 000 kronor och en vecka utan bil! Så den sista lönen från sommarjobbet är snart intecknad till fullo.


11 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Aj då - de där lät inte kul. Stackars er. Först olyckor och sedan självrisker. Elände men ni får se det från den ljusa sidan att de bara blev materiella skador och inga mänskliga.
Kramiz o fin torsdagsafton

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Hej!Gudars skymning!Så tråkigt!KramInger

skåningen sa...

Så tråkigt!
Jag hoppas att ni har en bra dag! Och ta vara på varandra!
Kram!

Znogge sa...

Aj då, det var verkligen inte roligt alls och vilka sura pengar :-(

Kram

Farfar Hebbe sa...

Vi har god musiksmak du o jag...Dom 1500:- i självrisk borde väl byggfirman ta på sig eftersom dom slarvat med städningen.Hur som helst tråkigt med oplanerade utgifter..Haé Kram.

Eva-Lotta sa...

Så himla tråkigt! Hur länge ska dessa ställningar vara uppe?

Geddfish ♥ sa...

Riktigt surt. Sådana kostnader vill man absolut inte ha.
Nya tag och nu kan det väl bara komma något gott 🤗

Henrik Olsson - Föreläsningar sa...

Vad trist att det ställer till det för er :/

Kickilina sa...

Det är tufft med renovering. De håller fortfarande på hos mig. Började i mars. Önskar dig en skön helg.💝

Kickilina sa...

Verkar helt galet att ni ska betala självrisk?? Inte rätt. Det är ju deras fel. Jag skulle dra det med bostadsrätt föreningen. Är det fler som råkat ut för denna "firma". Good luck

Veiken sa...

Ska ni verkligen betala en självrisk när andra har ställt till det. Det skulle inte vara ni som skulle ordna upp det. Dessutom bilen. Riktigt sura pengar! Kramar

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...