15 september 2020

Svamptider i hård konkurrans

 



Inte lätt att hitta rätt i skogen idag. Vildsvinens framfart har ändrat hela kartan. Platser som jag gått på under många år finns inte längre och gamla markeringar går inte längre att hitta.

Lille Cesare tycker i och för sig att svampkorgen passar bättre till honom.

Hur som helst så hittar jag en liten klunga med trattisar här och där, svampar som vildsvinen har missat.

Bosse klarar inte av att gå i skogen längre, men följer med tillsammans med sin rullstol, men får vara kvar på vägen medan jag går in i skogen. Sen fikar vi ihop. Tiderna förändras, men man får göra det bästa av det som är.


9 kommentarer:

Farfar Hebbe sa...

Ja man får göra det bästa av de lägen man hamnar i,tråkigt att inte Bosse kan hänga med i skogen,men ni löser det bra tycker jag..
Ja skitkul att bli påmind,jag minns ju mitt mopedåkande då 1955,,men att vi fanns på bild hade jag ingen aning om.Snabbt for jag 65 år tillbaka i tiden..Haé Kram.

Herr Nilssons Fru sa...

Ja vildsvin kan verkligen förändra mark. Tur ändå du fann lite. Så trist när man inte längre kan göra vad man vill och tidigare gjort, skönt ändå att Bosse kan vara med ute.
Kramiz o ha en fin,fin onsdag

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Hej!
Säkert tråkigt för Bosse,men hab kan väl läsa nåt under tiden?
ÅCesare passar i korgen.Kram.Inger

Eva-Lotta sa...

Så bra att han kommer med ut iaf och du har ju honom i närheten då. Gott med fika sen!
Vildsvin är inte roliga, de tar över lite väl mycket tycker jag.

Henrik Olsson - Föreläsningar sa...

Ja, tiderna förändras ständigt, men kan vi anpassa oss efter omständigheterna så är det lättare :)

Ha en fin kväll! :)

Znogge sa...

Ja, man får göra det bästa av situationen när saker och ting förändras men ni kom i alla fall ut båda två. Tråkigt med vildsvinens framfart.

Kram

attis sa...

Här uppe i norr har vi inga vildsvin tur nog. Trist när markerna förstörs så. Skoj att du hittar lite svamp ialla fall. Vet du Mona vad jag minns när ni fick hem lilla Ceasar. Tänk vad åren går :) Natti natti . Kramiz

Veiken sa...

Dessa förbaskade vildsvin som ställer till det så. Vi har inga nära oss som vi vet, men dom kommer väl allt närmare! Kram

Geddfish ♥ sa...

Jag är inte i svampskogen alls, så inget bu eller bä. Men förstår er. Mina döttrar plockar och där verkar inte finnas några vildsvin just där de är.
Kram!

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...