26 augusti 2017

På banan igen med drömmar och förhoppningar

Livet förändras och när det är som mörkast så tror man inte att det ska ljusna mer...men det gör det och man reser sig upp och går vidare.

Bosse och jag kommer snart att tillhöra pensionärernas skara och planerar för detta. Vi har tankar och förhoppningar, precis så som vi människor skall ha.

Så här skulle vi vilja bo. Ett stenkast från havet. Ett jättemysigt bostadsområde i Kungshamn. Som sagt...drömmar och förhoppningar ska vi alltid ha! 

9 kommentarer:

Anonym sa...

Morsning.Klart man ska ha drömmar,dom kan slå in förr eller senare..
Sänder en solig kram från Skutskär..Haé Kram.

znogge sa...

Visst ska vi alltid ha drömmar och förhoppningar. Speciellt när man snart ska gå in i en ny fas i livet. Tänk så underbart att bo så!

Kram

yvonne sa...

Godmorgon!
Välkomna till pensionärernas skara!

Nytt Inlägg fixat!
Ha en bra dag!
Kram!

Eva-Lotta sa...

Att sluta drömma är livsfarligt! Sen tror jag många gånger att man är lyckligast så länge man drömmer utan att infria för många av drömmarna ;)

Herr Nilssons Fru sa...

Ja så är det, livet måste gå vidare och drömmar måste man också ha. Ibland blir de sanna, vem vet kanske bor ni så där när ni går i pension. Jag har för långt kvar dit för att tänka på det ännu, men ibland tänker jag att vi kan nog inte bo kvar här när vi inte längre kan köra bil, men den dagen o den sorgen vill jag inte tänka på ännu.

Kramiz

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Hej!
Som sagt,ni kommer inte att ångra er.Lev livet medans ni kan!
Och du,jag drömmer om Kryddgården i Enköping,men kön är så lång!
Har köat 6 år och ställ er i kön!
Tusen kramar.Inger

Henrik Olsson - Föreläsningar sa...

Hoppas att drömmen slår in :)

Gilla sa...

Det ser ju trevligt ut, där ni kan tänka er att bo vid pensioneringen. Men snön kan ni ju vänta med.

Kram/Gilla

Veiken sa...

Så skönt att ni nu ser framåt och kan glädjas åt att äntligen bi "panschisar" Det är livet på en pinne - jag lovar! Kram på er

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...