28 december 2020

En fin jul även 2020, trots pandemi

 


Julen är barnens tid och en jul utan barn känns som vilken dag som helst. Vi har förmånen att fortfarande ha små barnbarn och deras glädje när tomten kommer och glädjen över paketen, det är också min glädje.

Även vårt fyrbenta hemmavarande barn, Cesare, fick julklapp detta år, från sonen Roger. Fast Cesare är kräsen och precis som mor så åt han ingen jul sill.

Tomten kom till barnen på lilla julafton, men mormor fick inte vara med vid det besöket. Eftersom tomten fick besöka barnen fick han först köra mormor i släden hem till tomtemor som då behövde hjälp med alla små-nissarna. 

Själva julaftonen firades med sonen Roger och tomten Bosse. En riktigt fin dag, fast magen som vanligt stod ut i tio hörn då vi avnjutit julbordets läckerheter.










11 kommentarer:

Znogge sa...

Visst blev det jul ändå även om den blev lite annorlunda.

Kram och god fortsättning!

Farfar Hebbe sa...

Ja det blev ju en fin jul även i år,vi var ju färre än vi brukar vara,jag åt inte med ögat denna jul,så min mage stod inte i fyra hörn..
Ja vissa namn är helt klart modenamn,,Minns när Ronja blev poppis,en av mina systrars barnbarn fick heta Ronja..Ha en god fortsättning nu när vi ska nöta ut 2020 och välkomna 2021..Haé Kram.

Henrik Olsson - Föreläsning sa...

Tiderna är annorlunda i år, men man får glädjas åt det man kan :)

God fortsättning!

Eva-Lotta sa...

Tidernas tristaste jul, tycker jag. Men det berodde inte enbart på att vi var själv. Mammas särbo kom till sjukhus den 23 med Corona, så mamma kom ju i karantän över jul och födelsedag. Det blev liv på andra och det tjatades nästan hål i huvudet på mig😔

Inger sa...

Hej!
det var en riktig jul det!Min son var hos mig o stannar över nyårsafton.Kram Inger

skåningen sa...

Ser att du har haft det bra!
Jag tar det så lugnt och njuter av bloggpausen.
Du får en stor säck kramar

wiper sa...

Jag har bara en son och han har inga barn. Hade jag haft barnbarn så hade dom kunnat vara 30 år gamla ;)

Min man har inga barn så det är rätt tomt hos oss. Vad söt hon är där hon står vid gunghästen. Härligt att katten fick en julklapp också. Vilken fin tomte ni hade och en riktig jul hos oss var det rätt dött.

Ser att ni haft det jättebra och ätit riktigt god julmat

God fortsättning
Julkram från Malin

Herr Nilssons Fru sa...

Jo men visst är de jul även utan barn. Långt ifrån alla människor har barn eller barnbarn men de har jul <3.
Julmat de är man mätt på nu, nu blir de gott med lite annat till nyår. Skönt ni fick en fin och bra jul trots Covid19 läget.

Kramiz

Herr Nilssons Fru sa...

Gott slut på 2020 och ett Gott Nytt 2021
som vi hoppas blir betydligt bättre än året som gott.
Kramiz

Veiken sa...

Pandemin är kreativitetens tid! Visst blev det jul 2020 också. Underbart att njuta av barnens glädje. Kram på er och God Fortsättning på 2021

Farfar Hebbe sa...

Här har vintern kommit har snöat i natt,sett plogen för första gången denna vinter..+0,6 blåser lite.Inget speciellt på G.Blir väl en innedag,tror jag..Haé Kram.

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...