15 januari 2021

Människan är inte gjord för att göra ingenting!

 
Bilen är på verkstad sedan 11 januari och precis som sist så fattades det delar, så bilen skulle inte bli klar förrän nästa vecka. Fast de hade fixat delarna redan idag, så vi får bilen redan i eftermiddag.

Vi hade bunkrat upp ordentligt då vi redan från början misstänkte att det skulle bli längre tid än beräknat. Fast mjölk och bär är på upphällningen så det blir fint att komplettera lite i morgon. 

Människan är som sagt inte gjord för att göra ingenting.

I förrgår fick jag göra en räddningsinsats då jag förvarade ca 30 kg sylt på uteförrådet. Temperaturen gick ner till -2 så sylten fick flyttas. Ingen fara med varken burkar eller sylt, men plastbackarna som burkarna stod i klarade inte frosten.

Det blev några timmars jobb. 

Igår blev det bullar och idag har jag bakat tekakor. I morgon kommer vi att kunna fylla på i skafferi och kyl.

Jag ser film varje kväll men det är absolut förbjudet med soffhäng på dagtid! Fritid ska förtjänas och då måste jag kvalificera mig för detta under dagen.





10 kommentarer:

Inger sa...

Hej!
Ibland får man lov att göra ingenting.Kram.Inger

skåningen sa...

Oh så redig du är!
Svar..Hundar är lydiga och bra på att lära sig!
Kram!

Eva-Lotta sa...

Vad du jobbat på. Gott med bullar och så bra att bilen blev klar!

Farfar Hebbe sa...

Kväller,Inte kan man väl säga att du häner i soffan,du har ju många järn i elden...Ja det blev ju vinter till sist och kylan kom ju också,lite onödigt kallt tycker jag.Skönt att du räddade sylten..Haé Kram.

skåningen sa...

Modet är konstigt idag!
Ha en bra dag!
Kram!

Znogge sa...

Vilket energiknippe du är men visst är det skönt att hitta på något dagtid. Baka är en ypperlig syssla så nu på morgonen har jag ätit nybakade kalljästa morotsfrallor. Så gott!

Kram

Henrik Olsson - Föreläsning sa...

Det skadar aldrig att ha ett lager i hemmet :)

Henrik Olsson - Föreläsning sa...

Sv: Vi ser ut att få en hel del nederbörd i nästa vecka, och det verkar börja med snö, men det lär nog regna bort innan man vet ordet av! :/

Veiken sa...

Ja du. Nu är det plus igen, men inte bättre för det!
Du har så rätt i att vi inte är skapta för att sitta med armarna i kors. Man får vara glad så länge man kan vara i farten!
Kramar

wiper sa...

Man får verkligen tänka till numera när man skall handla i och med att man inte kan handla som förut. Det är verkligen svårt att inte kunna göra lika mycket som förut. Det blir förödande tråkigt.

Det var många fina syltburkar och även bullar. Du ser ju ut att ha fullt upp och toppen med frysen full av godsaker ;). Jag och min man har stagnerat då det gäller bakning tyvärr. Vi skall som det heter ta oss i kragen ;)

Sköt om dig och ha en fin onsdag
kram från Malin

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...