16 januari 2015

Halva januari redan slut men...

januari är en seg månad, den inte bara känns lång, den ÄR lång! 
Vädret har varit och är, väldigt nyckfullt, med åska, hagel, regn, storm och snö. Igår snöade det, men idag har vi regn och termometern visar på nästan 5 plusgrader.

Barnbarnet Tobbe fick ont i magen i onsdags kväll och i natt opererades hans blindtarm bort. Operationen skulle gjorts igår eftermiddag, men det kom annat före och Tobbe fick vänta...timma efter timma...
Det är sjukvården av idag, oerhört långa väntetider, vad som än ska göras... 

18 kommentarer:

znogge sa...

Stackars Tobbe men så är det. Sjukvården har avvecklat för många vårdplatser som i dag är för få. Då skjuts icke helt akuta operationer upp och patienterna får vänta. Jag har en kollega som är inne på tredje dygnets vänta nu. Roligt är det inte :-(

Kram

U Larsson sa...

Jag känner med killen, vet hur ont det gör med Blindtarmen.....Jag var ungefär i samma ålder när min brast, och då blev det bråttom, nära var det att jag inte skulle kunna sitta här idag, enl. mina föräldrar.
Krya på till barnbarnet.

Anonym sa...

MMors.Ja med facit i handen blir det mesta enkelt,det kommer mera,snart.
Ja det dröjer alldeles för länge innan man får hjälp..Jag tror Moa fick vänta över 4 timmar,på Akkis med sin helt brutna handled..Haé Kram.

siitawelamsson sa...

God morron. Stackars Tobbe få vänta så länge med ont. Var nog 11 år när dom tog bort min. Här har vi fått ca 1 dm snö i går kväll o i natt. Kramar

Gerd ♥ sa...

Stackars Tobbe, inte så gammal ju!

Jag har opererat bort min blindtarm i vuxen ålder och jag vet jag fick vänta ohemul tid, dessutom gjorde de ett fult snitt som blev ett illa ärr, men det kvittar ju nu.
Men jag har annat viktigare som jag väntar på, månad efter månad...
Kram

attis sa...

Vad jobbigt att måsta vänta när han har ont. Han får krya på sej. Här regnar det idag.6 grader varmt. Igår var det tolv grader kallt. Ingen ordning alls. Ha det bäst. Kramen

yvonne sa...

Godmorgon! Stackars Tobbe . Hoppas att han tillfrisknar fort! Det var en trevlig trio som underhöll oss. Ha en bra dag Morgonkram!

Ezter sa...

Men tror du det bara var det som gjorde det? Yngsta hann precis upp till syrran i Sthlm, till Allsång på Skansen, när hon fick rejält ont i sin blindtarm. Hon låg inne två dagar innan de opererade, det kunde gå ner av sig själv, nåt värde, så de ville avvakta. Till sist tog den den mitt i natten en natt, för då hade värdet stigit rejält igen.

Camilla sa...

Stackars kille...
Hoppas att han mår bra nu!
Kram!

Ama de casa sa...

Men stackarn... Att behöva vänta så när man har så ont.

Hoppas att allt gick bra, och att han mår bra nu!
Kram

Chintoh sa...

Hej.Rent ut sagt,för jäkligt.Stackars kille!Kram,Inger

Maria sa...

Ja det är tur att vi får hjälp när det behövs. Hoppas barnbarnet kryat på sig. Här är det ett springande av katterna ut å in men sover nog det mesta av dygnet, tror inte dom heller uppskattar vädret.
Ha de gott/kramen

Anonym sa...

Det är bedrövligt med dessa långa väntetider. Hoppas du kryar på dej snart Tobbe. Nenne

Mita sa...

Det är jobbigt att vänta när man har ont.Tyvärr blir det så alltför ofta...
Hoppas han mår bättre nu.
Kramar♥

Ellis sa...

Hej!
Skönt att de hjälpte hnom till sist i alla fall!
Här har det regnat och nu är det runt 0 och halkigt ute igen, inte så kul!
Hoppas ni får en fin helg!
Kram Elenor

|| henrik olsson || mannen som kan prata om hundar || sa...

Ja, nu är det en seg månad!

Veiken sa...

Stackars liten. Ont i magen och lång väntetid hos läkaren. Usch och fy! Nu slipper han i alla fall det lilla bihangen!Hoppas han mår bra nu. Kram

Gilla sa...

Stackars lille/store Tobbe. En blindtarmsoperation är inte så kul precis. Konstigt att det hände just som du också hade besvär med magen. Ärfligt???

Sv: Jag har hälsat och grattat. Tack så mycket.

Kram/Gilla