17 november 2014

Klara...färdiga...GÅ!

 Hälften av husets växtlighet fick inta badkaret och dess ytterkrukor fick ta sig en tur i diskmaskinen. Nästa söndag är det dags för resten av växtligheten att få ta julbadet.
Gardinerna i sovrum och kök togs ner och fönstren med närmaste omgivning fick sig en ordentlig rengöring, så nu är det halvlek här, resten får anstå till nästa söndag. 
Idag kallar jobbet och min fulla närvaro krävs, så ytterligare insatser i hemmet kommer inte att göras under veckan, men allt som är klart är i alla fall klart och det känns fint denna måndag!

15 kommentarer:

znogge sa...

Så skönt att ha hunnit så pass långt i alla fall. Här står vi på ruta ett och fönsterna är i bedrövligt skick. Kanske jag hinner några i dag...

Kram

Gerd ♥ sa...

Gomorron sen länge ;) Gick upp kl 05, puh.
Det ser så prydligt ut hos dig, ha en bra arbetsvecka. Kram, Gerd

siitawelamsson sa...

Go´morron. Var på blogg o FB träff i går em. Vi samlades hos Laila kl 13. Fick mat av henne. Cilli kon karne. Kaffe o tårta senare. Vovvarna åt upp det av tårtan som blev kvar av misstag. Kram

yvonne sa...

Godmorgon! Du är en redig tös! Fönsterputsning ger motion för hela kroppen.. Ha en bra dag Morgonkram!

Ezter sa...

Så duktig du varit! Hoppas det inte regnar och blåser hos dig, som det gör här!

Anonym sa...

Mors,skönt att hälften är gjort..
Växterna den i mitten är det en Törel "Sprätt i väg"??..Haé Kram.

attis sa...

Gomorron. Så skönt att få det gjort. Ska försöka börja lite här oxå. Ha det bäst Krami<

Ellis sa...

Hej!
Blir orkideebad när jag kommer hem, har försummat dem lite tyvärr, så hoppas de repar sig efter det.
I övrigt blir det att skriva en lista på saker som ska göras nu innan julen dyker upp. =)
Ha en fin dag!
Kram Elenor

Mita sa...

Samma här med växterna, ner i badkaret för jultvagningen,hehe....visst är det skönt att få en del gjort. Jag har två sovrum och köket kvar. Men det värsta är gjort, vardagsrummet.
Kram vännen♥

Gilla sa...

På nåt sätt tycker jag att det är bättre att göra storstädningen efter julen, för det blir ju flera, som kommer och hälsar på.

Min avlidne man var på ett säljarmöte en gång och där lärde han sej att om man får gäster behövs inte städningen alls, bara man sätter till exempel golvpolish i en hörna. Det doftar gott och då tror gästen/a att det ÄR nystädat.

Sv: Alla gångerna jag har flugit upp till Stockholm har planen gått rätt utom en gång och det tänkte jag berätta om idag på bloggen.

Kram/Gilla

Chintoh sa...

Hej!
Så litet fönster skulle jag vilja ha i sovrummet.Mitt är på tre meter minst.
Kram,Inger

Life of Johanna sa...

Förstår dig, jag har inte heller hängt vid bloggen i helgen, vi har flyttat, så andra har fått styra i min blogg med gästbloggsinlägg :)

Veiken sa...

Du är så himla duktig! Nu regnar det på dina fina nyputsade fönster. Tråkigt, men det är tyvärr inget att göra åt! Hoppas att du får en fin vecka! Kram

Andra året i Hjo sa...

Här har inte börjats med julstök än. Men nu får man ligga i om det ska bli klart i tid. Julgran på verandan, kommer inte in i huset. Då hittar man gamla barr ända fram till midsommar.

badtant.bloggo.nu sa...

Hmm.....nu blev jag inspirerad. Tror bestämt att jag ska ta itu med fönsterna i morrn.
Kramen.