12 augusti 2014

Lilla Maja.

 Den här lilla tjejen hittades i ett dike för en månad sedan. Wictoria fick syn på henne och stannade bilen, då kom den lilla Maja springande mot henne och pep...sen dess har Wictoria varit hennes mamma. Hon var väldigt liten när hon hittades, vi tippar på att hon då endast var 4-5 veckor.
 Hon hittades långt från bebyggelse, så hon kom från ingenstans. Wictoria gick runt och tittade men det fanns inga hus i närheten. 
Hon har fått mjölkersättning för små kissar, men äter nu också makrill och vanlig kattmat. Hon har en lustig vana att högljutt spinna när hon äter. En underbar liten kisse!

13 kommentarer:

Ezter sa...

Klarar hon av att bli rumsren? Det gick inte med Sixten som Yngsta fick ta hand om 4 v gammal. När vi sen googlade så var det vanligt med kattor som mist sin mamma så tidigt, att det inte gick att få bort. Du hade han ändå Rufus (hund) och Ragnhild (katt) som fostrade honom...

znogge sa...

Vilken tur att Wictoria tog hand om henne. Det kommer säkert att gå hur bra som helst!

Kram

Anonym sa...

Mors..Ja det var lite svalare i morse,skönt...
Ja jag visste att Gråbo var ett gissel för allergiker,,men hade ingen aning om hur den såg ut..Blev lite överraskad när jag fick reda på vad jag fotat..Haé Kram.

TantGlad sa...

Lilla stackaren, och vilken tur hon vart omhändertagen. Hur skulle det gått annars.
Ha en fin dag / kram

TantGlad sa...

Lilla stackaren, och vilken tur hon vart omhändertagen. Hur skulle det gått annars.
Ha en fin dag / kram

Jenfan75 sa...

Åh så söt hon är..
Skall hon behålla henne :)?

Yvonne Johansson sa...

Det är väldigt många kattungar som hittas ensamma sådär. Hemskt! Jag är med i en grupp på facebook som heter Katter och sånt som gör en glad. Där var det någon som hittat en uttorkad liten kattunge som det knappt var något liv i, men som lyckades rädda den.

yvonne sa...

Så bra att hon fick ett bra hem! ....Jag är nöjd med Andreas bygg. Han gör bra jobb till vettiga priser. Kram!

Gilla sa...

Sån tur att kissemissen fick en som kunde och ville ta hand om henne. Varje sommar är det ju oansvariga människor som gör sej av med sina sommarkatter. De har ju tagit hand om dem från början, men tröttnar när hösten kommer och man märker hur mycket ansvar det är.

Jag har aldrig hört en katt som spinner när den äter. Kul.

Sv: Man borde kanske gå ännu mer, så man får se vad som finns omkring.

Det var ju lustigt att du säger lakrits på båda sätten. Vilket är det vanligaste.

Kram/Gilla

Chintoh sa...

Å,mitt hjärta blöder!
KLart hon ska stanna hos sin nya mamma.
Tror det går med tålamod att få en katt rumsren.En katt vill ha en ren låda!Annars bojkottar dom den.Nospuss från Leifi och Prinsessan Elvis!
Kram,Inger

Mita sa...

Fina lilla kissen, och sån tur att det var en sann djurvän som hittade henne. Inte lätt att vara så liten och alldeles ensam i den stora vida världen.....
Kan hon få stanna där nu?
Kramiz♥

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Det är så hemskt när folk har "sommarkatter".

Söt är den också :)

Nillas Trädgård sa...

Vilken tur att hon hittade kissen. Vad söt hon är!!!
Vi trodde också att vi fått en katt till då det dök upp en liten grå kisse på gårdsplanen och jamade något kollosalt. Dock visade det sig att det var grannens kärlekskranka katthona som uppvaktade Pucko. Hon blev hämtad med bil av ägaren, men var tillbaka fyra timmar senare... Hur som helst Pucko (som är kastrerad) gjorde sin plikt och sen vart hon nöjd och gick hem efter ett par dagar...
Ha en fin dag!