19 september 2014

Just nu saknar jag pappas gamla boende...

 Jag saknar i alla fall de underbart goda plommonen som växte på hans grannes stora plommonträd.
 Ett träd som så snällt sträckte sina grenar över staketet och lät oss trädlösa smaka av dess frukter. Fast så är det ju här i livet...allt förändras. Idag kan vi i stället glädja oss åt att pappa trivs så bra i sitt nya boende och idag har fått en livskvalité som inte fanns förut.
 12 kommentarer:

znogge sa...

Livskvaliteten kompenserar nog det mesta! Jag blir så glad när jag hör att det finns boenden som fungerar bra. Min mammas livskvalitet är låg och vi är nästan helt maktlösa...

Kram och god morgon!

yvonne sa...

Godmorgon!Det är så gott att höra att din pappa trivs,det gör ju inget att ni inte kan plocka plommon ,ni får köpa istället... Hur är det med Bosse?? Hälsa honom!......... Mina hyresgäster är väldigt snälla! Ha det så gott idag! KMorgonkram!

Gilla sa...

Vilka vackra plommon! Men jag tycker faktiskt inte om att äta dem precis.

Det är ju skönt ändå, att din pappa trivs i sitt boende. Grattis till att bytet blev bättre ändå.

Sv: Att det var trögt hos mej kanske berodde på att jag inte var vaken så dags.

Kram/Gilla

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Goda Victoria-plommon.

siitawelamsson sa...

God fm. Bra att din pappa trivs med sitt boende. Här har jag ett plommonträd med gula plommon. Nu är dom slut, kokade kräm av dom sista. Ha en härlig fredag. Kram

Chintoh sa...

Hej!
Visst är det bra för din kära far.
Kram;Inger

Ezter sa...

Man får ta det onda med det goda! Vi hade ett plommon i år, men det var rätt grönt när jag såg det. En vecka senare var det borta!

Aurora sa...

Vilka fina plommon. Våra är goda men det är bara en bråkdel som går att äta. Resten har diverse djur kalasat på innan,

Veiken sa...

Vi hade viktoriaplommon i vår första trädgård. Gott! Jag blir så himla glad när jag läser att din pappa har det så bra i sitt boende! Kram

Ma sa...

Bra att Din far trivs med sitt nya boende. Ni får skaffa plommonträd själva och plocka plommon runt knuten istället. De brukar inte ta så lång tid för dessa träd att växa upp. Säkert kan få tag i samma sort som växte där också, bara Ni vet namnet på plommonsorten..

fialia sa...

Så skönt att han har det bra, min mor har ju oxå flyttat till äldreboende, o där är så bra, underbar personal o ett väldigt stort rum med ena väggen som ett kök. Finns allt.
ha de Fia.

Chintoh sa...

Hej!
Jag är så glad att din far når bra där han bor.
Men plommon kan man köpa och just nu fanns det goda,rätt billigt på City Gross.
Kram,Inger