18 januari 2014

Strålande tider, härliga tider...

 Himlen har åter igen överöst oss med detta vita vatten och människorna faller som käglor. Förlåt min okunskap vad gäller detta av så många hett eftertraktade väder, men vad är så fint med detta?
Ortopeden hinner inte med, folk med brutna armar och ben kommer in i en jämn ström. Planerade operationer får skjutas på framtiden och vad kostar inte alla sjukskrivningar? Nej, låt oss hellre ha en tempererad zon här i väst och ni som nu tvunget ska ha detta elände...Åk till Nordpolen där finns det gott om denna vara!

21 kommentarer:

TantGlad sa...

God morgon till dig!
Jag håller med dig om vintern, och rolig är den inte, även om jag kan tycka i mitt konstnärliga öga att det är vackert fota naturbilder med snö. Men jag gillar inte vintern. Kallt å jävligt nä fy fffffa....

Ha en fin dag nu!
Kramen.

Anonym sa...

Mors,,Ja det är ett otyg med denna snö,som ställer till så mycket elände..Usch o fy..
Ja visst har vi barn och barnbarn i våra tankar,alltid..Haé Kram

yvonne sa...

Godmorgon! Det blir ljusare med snön! Och växterna får vila.Det finns broddar att ha på skorna.Jag är inte överförtjust i snön tro inte det Men man får finna sig i det!!! Ha en bra dag! Morgonkram!

Camilla sa...

Snö är så vackert....på bild! ;)
Kram!

Siita sa...

God morgon. Nej ingen snö vill vi ha heller. Ger bara en massa jobb o slit med eländet. Igår fick vi inte mera än lite puder ovanpå det gamla, inget att skotta som tur var. ha en trevlig tur till pappa din, har ni hört något än om annat boende för han? Kram

Nett sa...

Den är verkligen inte rolig, vacker är den men det är bara på insidan av fönstret ut ;) Kram

Carina Sjölund sa...

Vinter är vacker♥ Men man kan få hålla tungan rätt i munnen när man är på promenad :)
Rätt som det är sitter man där på rumpan *L*
Kramen♥

znogge sa...

Vintern är vacker när man tittar på den och slipper gå ut. Men själv föredrar jag barmark. Blir enklast så med trafik halka och annat.

Ta det försiktigt i dag hälsar jag från ett regnigt Skåne!

Kram

Aurora sa...

Visst är det vackert med all snö. Men tyvärr så tycker jag att ett blomsterhav är vackrare. Kram

Ezter sa...

Här har du gjort om lite :) Fint!
Ja, denna snö, den ställer till det. I morgon ska vi ju till Yngstas pojkvän på kalas. Även två av mina äldre barn med respektive och barnbarn. Och mamma som åker med dem. Men de kör ju inte 12 mil enkel resa om det fortsätter snöa så här! Det gör man ju inte om man inte är absolut tvungen. Definitivt inte med barn i bilen. Så vi håller tummarna att det kommit vad det ska nu!

Ama de casa sa...

Ja fy för halkan...

Men jag tycker faktiskt att det är jättevackert med snö. Åtminstone på bild... ;-)

Gilla sa...

Vi har fått mera snö i natt och trafikbesvär i nästan hela Skåne med avåkningar och krockar. Nu är det uppehåll, men molnen är både gråa och tjocka.

Sv: I natt fick jag sova ordentligt igen. Min dotter kommenterade på FB, att hon hade samma problem och förklarade det med att det var fullmåne. Det visste jag inte att det var, så de kan faktiskt vara orsaken.

Eftersom jag har ojämn nattsömn, så brukar vi sova middag på dagarna. Men det kan också vara en orsak till att man sover sämre på natten.

Kram/Gilla

ansepanse sa...

visserligen snöade det här igår men som tur är har vi ändå inte så mycket som du visar upp på dina bilder, jag gillar heller inte snö och kyla
Sv: jag har extra tennisbollar i skåpet :)
kramar

Yvonne Johansson sa...

Oj vad mycket snö ni har fått. Här kom det inte mycket, knappt någon centimeter ;) Du har gjort bloggen jätte fin med en härlig bakgrund som står still när man scrollar, det var häftigt. Vintern är inte över än, men det behöver inte komma mer snö, jag har inte i höger handen och det är jobbigt att skotta fram bilen när man har ont. Ta det lugnt och var rädd om dig.

Chintoh sa...

Godeftermiddag
Kör försiktigt med nya bilen.
Och håller me dig vad beträffande snön!Finns två ord för den.FY FAN'
kRAM.Inger

Ellis sa...

Hej!
Jag gillar snön men önskar att städerna skötte röjning och sandning bättre, även om det nu funns bra skor och dubbdäck så hjälper det inte alltid
Kram Elenor

anniepiie sa...

Jag gillar inte snön och denna halka.. Vill ha +grader! :) SV: Men va roligt att du tycker det! :D Hoppas att du har en finfin helg nu. :) Kram

Ma sa...

Visst är det vackert med snö, men det är väl också det enda den kan stoltsera med. Annars är den bara till besvär. Halt väglag orsakar bara en massa kostnader. Allt från folk som ramlar och slår sig till bilar som slinker iväg dit de inte ska samt snö som ramlar ned från taken när de inte heller ska. Inte jag heller är någon älskare av detta väder. För jag fick skotta fram bilen idag..

Henrik Olsson sa...

Ja, visst finns det nackdelar, men samtidigt är vyerna ack så vackra nu! :)

Eivor sa...

Håller med dig om snön. Åk dit i istället om ni vill ha den oh låt oss andra slippa.
Tack för din kommentar. Kul att du tycker om den. För det är inget jag har klart utan jag ser en bild och får en text spontant i huvudet. Så "jobbar" jag.

Ha det gott och se upp för halka.

Kram

Veiken sa...

Håller med dig fullt ut! Stor applåd till dig! Kramar