7 december 2013

Stora efterverkningar efter Sven!

Nej, inte så mycket här i Uddevalla, fast det var rejält översvämmat på Bastionsgatan...som vanligt. Blåste rejält gjorde det, men våra träd här uppe på fjället står i alla fall kvar.

Hos dotter Wictoria och Christian gick det sämre. De blev strömlösa när flera av de stora granarna i deras skog föll. Hur omfattande skadorna på deras el är, vet de inte ännu, men det blev kortslutningar inne i huset.13 kommentarer:

Anonym sa...

Mors..Här blev det inte det värsta ovädret,,lite snö kanske 3-4 cm,,men Sven pustade på rejält.Nu verkar det lugnt ingen snö i luften,en svag vind..Halkbekämpning pågår på våra gång/cykelvägar..Hoppas dotra har fått strömmen tillbaka,inte kul om det blir långvarit..Haé Kram.

yvonne sa...

Godmorgon ! Sven försvann i natt !Hoppas att dottern får tillbaka elen snabbt....Då får ni ha lördagsmys istället!! Morgonkram!

Camilla sa...

Ja jäklar vad han tog i, den där Sven...
Hoppas att han är borta nu.
Kram!

Aurora sa...

Jag hörde att det ramlade ett träd i skogen men jag har inte varit inne ock kollat än. Det blir en tur fram på dagen. Annars klarade vi oss ganska bra här. Mycket trafikolyckor var det dock. Kram

ansepanse sa...

vad tråkigt :( här hos oss blinkade lamporna många gånger då på kvällen men som tur var blev vi aldrig utan ström
kramar

Eivor sa...

Morr´n. Ingen sol här idag. Små snöflingor som yr i luften.
Sven slapp vi helt och det tackar man för. Han var inte trevlig han inte.

Hoppas ni får behålla solen idag det är trots allt trevligare även om det blir lite kallare.

Kram

Gilla sa...

Det var ju tur för er att Sven inte gjorde större intryck med stora översvämningar. Den du visar på bild är inte mycket till översvämning, mot de vi har här nere.

Jag trodde dessutom att inte träden fortfarande var gröna hos er! (Hehe! Jag förstår ju att det är en gammal bild.)

Sv: Jag har virrat angående namnet på stormen mer än en gång. Sven ska det ju vara. Och jag hade en morbror som hette Sven. Kanske det var det, som påverkade mej.

Kram/Gilla

Chintoh sa...

Hej!
Inte roligt att bli strömlöst.Så är det på landet.
Kram,Inger

Ezter sa...

Nu verkar Sven ha gett sig, men han var seg!

Veiken sa...

Det blåste hårt. En kompis dotter åkte till Danmark igår EFTER Sven, men det tog ändå 5 timmar mot normala 3..... Kramar

Gunilla sa...

Det verkar som ni blivit värre drabbade än oss häruppe, nog för att det blåst alltid..

Smörblomma sa...

Voi sjutton med naturkatastrofer :( Kramiz

Siita sa...

God morgon. Inte så farligt med Sven här heller. Ingen utan ström, men 2-3 dm snö att skotta. Idag är det kallt ist, -11 grader när jag vaknade. Kram