14 augusti 2013

Vi fick ingen fisk men...vi åt desto mer!

 En av mina favoriter är helt klart sjötunga Walewska.
 Grillad Tonfisk var ingen höjdare,
 inte heller fiskfilé av okänd sort...torr och intet sägande.
 Musslor och räkor var i alla fall kanonfina, billiga och supergoda!
 Fast här fick jag en ny favorit! Färsk, stekt Dorado med kanariska potatis! Å´så himla gott!! Fick också lärt mig att verkligen uppskatta vitlök. Ni ser det som ligger uppe på fisken? Det är tunna, rostade skivor av vitlök och det var jättegott! Man rostar det på samma sätt som vi rostar mandelflarn, i torr het panna. 

15 kommentarer:

znogge sa...

Tonfisken ser genomgrillad ut. Den ska visst bara hettas upp. Men jag gillar det inte heller även om jag är förtjust i fisk.

Kram och god morgon!

Anonym sa...

Mors..Det ser i alla fall gott ut på dina bilder,tonfisken ser ut som skosulor,den ska ju vara lättgrillad, rosa mitt i..Men smakar det inte bra,väljer man bort det..Min mat smakade bra..Haé Kram.

yvonne sa...

Godmorgon!Dorado tycker jag ser gott ut! Jaf trodde att rönnbären var ett säkert tecken .Vad tror du då att det blir för vinter??.Tråkigt med din syn och hörsel.Ha en bra dag! Kram!

Kristina sa...

Åh vad gott fisk menyerna ser ut Mona. Nu blir det skaldjur idag. Har din hörsel och syn blivit sämre?? Käraste vännen så tråkigt. Hoppas det inte stämmer. SToR KRAM från din Kristina

Camilla sa...

Jag är inte en fiskälskare. Lax tycker jag om.
Jag äter hellre kött :)
Kram!

Gilla sa...

Vi är fiskomaner också. Älskar fisk i alla former och beställer det gärna, när vi är utomlands också. Ni hade ju tur ändå, att ni var intill Atlanten. I Medelhavet är det ju mer eller mindre utfiskat. Så fisk är dyrt där.

Doradan är verkligen god. Den har vi ju fått på Tenerife i närheten.

Sv: Det gör inte så mycket att man får börja med städning, när vi kommer hem från Kos. Bara renoveringen blir bra, är jag överlycklig.

Vi får nämligen nya köksluckor också kanske, eftersom de gamla är fula. Har visat dem för ägaren.

Nej jag förstod nästan att poolen inte var vid hotellet.

Kram/Gilla

Anonym sa...

Jag äter gärna tonfisk men då skall det vara tonfisk på burk. Brukar göra goda sallader med tonfisk och oliver. Men dina fiskrätter såg delikata ut även om en del inte var så goda.Nenne

Anonym sa...

God Onsdag ! Det har varit mitt Google Konto som det har varit fel på. Det har tydligen blivit länkat till google + och när jag försökte avaktivera Google + så ville den inte det. Men nu fungerar det igen.

OBS !!TYVÄRR SÅ FICK JAG RADERA MITT KONTO OCH SKAPA ETT NYTT SÅ NI SOM SATT ER SOM FÖLJARE SNÄLLA REGISTRERA ER IGEN FÖR NÄR KONTOT TAS BORT SÅ TAS ALLT BORT. OBS !!! ATT DET ÄR EN NY BLOGGADRESS OCKSÅ !!

ansepanse sa...

var inte grillad tonfisk gott? jag som först tänkte, åh vad gott det måste vara :)
jo, jag har ätit rostade vitlöksskivor, visst är det supergott
kramar

Mita sa...

Jag är ingen fiskälskare,men tonfisk och lax funkar bra.
Det ser i alla fall gott ut på bilderna..**och rostad vitlök är ljuvligt, smaken kommer fram på ett helt annat sätt,
Kramiz♥

Siita sa...

Fisk är gott. När vi var i Tunisien fick vi tonfisk som var jättegod. Men hur dom hade lagat till den vet jag inte. Kram

Carina Sjölund sa...

Fisk är jättegott. Bara synd att man äter det så sällan.
Kramen♥

Ingrid sa...

Har aldrig smakat grillad tonfisk, men annars hört att det är gott! Skulle aldrig tittat in här... Nu blev jag hungrig ;)

Augusta sa...

Jag tycker allt ser gott ut :)

Tur att jag är mätt annars hade det blivit problem :)

Kram

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Gott!!!