19 juli 2013

Torsdagslunch på en parkbänk på torget.

Ett stråk med moln passerade över oss under torsdagen, men värmen fanns kvar och nu lyser solen åter från en molnfri himmel.

Givetvis tar jag alla chanser att komma ut från kontoret, så torsdagslunchen avnjöts på torget, med mat från "körveboa" förståss.

Idag är sista arbetsdagen före semestern, så idag ska allt slutföras, så det inte ligger något kvar på min tjänst när nästa gäng återkommer från sin semester. 
Idag blir det ingen fredagskryssning för vi ska bara handla hem lite för helgen...sen blir det semester! Tror jag ska steka rödspätta till pappa denna lördagen...

11 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Jag ska koka fisk med äggsås idag, Ingela o Rebecca kommer på lunch. Härligt med sem, men här är det ju ständigt o det blir tråkigt. Längtar efter kompisarna o slänga käft med. Kram

Anonym sa...

Mors,,Ja visst kan korv varieras på många sätt,smakar bra gör det oxå..Skönt att den semester är bara timmar bort nu,hoppas du får ladda alla dina batterier då..Stekt spätta,då blir det mumsigt för din far..Haé Kram.

Yvonne ♥ sa...

Morn på dej! Här var det 17,2 som lägst i natt!Stekt rödspätta är gott!1 Synd att ni bor så långt bort.. Kram!

Chintoh sa...

Hej!
Här vare 16 grader.+.
Du,Mona törs man fråga.vart bär det hän på semestern?Och trevligt skani ha!
Kram,Inger

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Hoppas att du får en riktigt trevlig semester! :)

Camilla sa...

Semester...vilket underbart ord.
Min är tyvärr bortgjord :(
Kram!

Anonym sa...

Rödspätta det vattnas i munnen. Själva skall vi ha färssoppa efter ett GI-recept kanske kan man lätta någon hekto. Tron verkar allt.Ha en fin stund hos din pappa innan du drar iväg på semester. kram Nenne

Gilla sa...

Jag ser på dina bilder att Uddevalla är en riktigt fin stad. Har aldrig varit där.

Så skönt för dig att semestern kommer nu. Hoppas att vädret håller i sig.

Oj! rödspätta är minsann inte dålig mat. Gott!


Jag vet inte hur pass varmt/kallt det var i natt. Då sov jag.

Sv: Vi trivs jättemycket på vår balkong och är glada åt att vi har skaffat så mycket blommor på den i åt. Det brukar ju vara så, att vi är bortresta på försommaren och när man då kommer hem, är det svårt att hitta blommor som håller sig.

Kram/Gilla

ansepanse sa...

åh vad gôttigt :) snaaart har du semester alltså :)
kramar

Mita sa...

Skönt att semestern är på G-..skönt också att ni slipper "fredagskryssningen" hehe...stekt rödspätta till pappa,då blir han säkert glad för det är ju toppengott.
Korv med bröd och lite tillbehör blir lunchen här i dag,det smakar alltid bra...
Kramiz♥

syren sa...

Ser fint ut i Uddevalla.Fina bilder.Här är underbart väder just nu är det 22 grader.Så man är ju ute så mycket som möjligt.Jag önskar dig och Bosse en skön semster! kram