28 december 2013

Kärt besök.

Fredagen var arbetsdag så jag hade förberett maten kvällen före, för vi visste att dotter Werona och hennes Espen skulle komma tillsammans med barnbarnet Eliza. Jag hann precis hem tills de kom.
Det var så roligt att träffas så jag glömde helt bort att fota...då förstår ni att det var trevligt. Efterrätten var i alla fall mörk chokladmousse som Eliza fick täcka med skivade bananer innan den serverades. Varmrätten var alldeles vanlig herrgårdsstek med kokt potatis och gräddsås.
Idag är det lördag igen och vi åker ut till pappa, fast vi måste handla åt oss själva först denna lördag. För i morgon kommer fler av de kära och besöker oss. Då ska jag minsann ställa fram kameran mitt på bordet, så jag inte glömmer bort att fota.

16 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Ja kära besök missar man ibland att fota. Jag hade hela min barnaskara hemma i jul, bestämde att vi skulle ta foto på alla 16 i samma bild - men de glömdes :(
Kramiz o gott slut o gott nytt år

Siita sa...

God morgon. Ingen vanlig lördag hos oss. Vi ska samlas hos Ellinor o dela ut dom sista julklapparna o äta Ris ala Malta. Hoppas komma ihåg kameran jag med. Jag glömde ju på julaftonen. Kram

farfar0hebbe sa...

Mors,,Den filmen skrattade vi åt förra julen..Inte så lätt att komma ihåg kameran när man har roligt..Ha en fin lördag med din far..Kramen.

yvonne sa...

Godmorgon!Du har haft fullt upp med att laga mat och att dela ut klappar!! Cassandra hade länge ömskat sig en surfplatta..Ha en bra lördag! Morgonkram!

Gilla sa...

Ja, att man glömmer att fota, beror nog på att man tycker att det är så kul att få fint främmande. Eller som när min son besökte oss på julaftonen. Jag glömde bort att fota honom. Men så hade jag ju vattenbristen att skylla på också.

Så sugen jag blev på din mousse. Men det är inte läge för det just nu.

Sv: Vi gillar inte City Gross annars, men deras kaffeservering på Familia går vi gärna till och dricker kaffe. Billigt och bra.

Kram/Gilla

znogge sa...

Vilken perfekt mat så här efter julens alla utsvävningar. Stek är alltid ett säkert kort tycker jag!

Kram och trevlig lördag!

Ezter sa...

Skönt med annan mat än julmat! Sött barnbarn du har :)Kameran har jag knappt använt i jul. Lite på julafton, men inte alls därefter!

ansepanse sa...

förstår att det var ett kärt besök, jag fotade heller inte så mycket under juldagarna :)
ha en fin lördag nu
kramar

Henrik Olsson sa...

Vad trevligt med besök! :)

Mita sa...

Tror jag det, att kameran glöms bort när man har sånt härligt besök, och vad gott med herrgårdsstek och gräddsås. Det vattnas i munnen..*L*...
Kram och ha en fortsatt fin dag♥

syren sa...

Så många kära besök du har haft. Eliza är så söt.Lille Ludvig är ju en liten goding. Många julfirade ser jag att du haft. Vi var i Malmö under julafton. Igår fira de vi också då äldsta dotter med sambo kom. Tyvärr glömde jag fota. Kram

Veiken sa...

Jag förstår att du inte tog några bilder när du fick så fint besök. Jätteroligt! Familjen går naturligtvis före allt annat! Kramar

Siita sa...

Kameran kom med men låg kvar i väskan hela tiden. Kom på den när alla var på väg hem. Kram

Ama de casa sa...

Härligt med ett sånt finbesök så man helt glömmer bort att fota :-)

Aurora sa...

Mums säger jag. Chokladpudding/mousse är min favoritefterrätt. Kram

Gunilla sa...

Låter som ni har trevligt !!

stek och potatis....mums, det var längesen, måste jag göra någon dag !!