9 december 2013

Julmarknad fast väldigt sent på dagen.

 Lördag och söndag var det gammaldags jul torg i Uddevalla.
 Jag har letat i hela stan efter en rund vaxduk till mitt köksbord så vi tog en liten sväng ner till torget på söndagen, men kom dit strax före stängningen så det var inte många stånden kvar att leta i.
 En del fina saker fanns att se, men ingenting som jag behövde.
Snöandet under söndagen hade övergått i regn, så det var isgator över hela stan och väldigt svårt att gå, så det var allt säkrast för tomten att sitta kvar där han satt. Idag är jag ledig så klockan 10 startar jag upp tvättmaskinerna och sen har jag en lång lista med "måste-göra-saker", så denna dagen är fylld med "fritidsaktiviteter".


16 kommentarer:

Jenfan75 sa...

Ja dessa isgator är inge kul.
Tråkigt att du inte hann titta ordentligt, det såg väldigt mysigt ut..

Ezter sa...

Usch ja, dessa isgator ska jag ge mig ut på nu. Oplogat efter ca 1 dm snö, sen regn i timmar på det. Nu har denna modd frusit på, så det blir glatt i dubbel bemärkelse att köra till jobbet! Bläh!

farfar0hebbe sa...

Mors,,Inte kul med dessa isgator,hade väl varit bäst om det fått vara några - grader i stället.Jag sökte en rund vaxduk till stugan för något år sen,,det var inte lätt stt hitta en som passade,,till slut fann jag en vanlig med ett mönster som jag gillade,,"på Åland",köpte den,sen klippte jag den rund,,blev bra..Haé Kram.

Siita sa...

God morgon. Här har det kommit en stor balja med snö. Gubben får ut igen o skotta. Skulle ha varit på julmarknad i helgen med. Men i lördags hade Ellinor ingen lust o igår tyckte jag det var för kallt. Nu har vi -5 grader. Kram

yvonne sa...

Godmorgon!!Vi hade isregn igår .Men idag är det plusgrader.. Ta det så lugnt med 2fritidsaktiviteterna"! Ha en bra början på en ny vecka! Morgonkram!

TantGlad sa...

God morgon på dig!
Jättemysiga bilder av marknaden. Så mysigt med marknader! En fin måndag till dig!
Kram på dig!

Herr Nilssons Fru sa...

Go morgon, eller förmiddag kanske :) jag var oxå på julmarknad i helgen, de e mysigt. Men stackars tomten då, var de så halt...ich. Ja här är nog inga speciellt fina vägar idag, bor ju mitt ute i ingenstans i skogen:) här kom snö o sen blev de milt o så frös de igen i natt :(

Roliga ledighets aktiviteter du har då :)
Kramiz

Gilla sa...

God morgon till dej också. Synd om Wictoria att de inte har fått strömmen tillbaka

Sv: Jag blev avundsjuk, när jag såg att ni hade varit på marknaden igår. Nu hoppas jag att vi kommer iväg till vår, som har blivit först inställd ett par dar och nu förlängd med dagen i dag.

Kram/Gilla

Anonym sa...

Fy sjutton för isiga gator, dom får vara för mej så länge jag nu kan undvara dom. Även jag startar upp mina tvättmaskiner i dag, försöker att tvätta en gång i veckan, sen överlämnar jag stryktvätten till Sören, jag hatar att stryka, tur att jag har honom. Men Mona ta dej tid till en liten paus också mellan alla dina bestyr. Nenne

ansepanse sa...

vilken fin torggran, vad synd att du inte hittade en sådan där duk, här började det också regna igår på eftermiddagen
idag är det väldigt halt därute
Sv: jag har inte alls sett på den svenska adventskalendern
kramar

Ellis sa...

Hej vännen!
Trevligt med julmarknad och fint med snö! =)
Jag har varit norrut i helgen och umgåtts med kompisar, det var -24 som kallast! =) Vi hann med dans, flytt loppis och lite shopping på byn.
Hoppas du får en fin måndag!
Kram Elenor

Chintoh sa...

Hej!
Tänk hos oss här på City Grossfinns nästan bara runda dukar.Och jag har ett avlångt,fyrkantigt bord!
Kram,Inger

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

sv: Tack snälla. Vi hade det jättebra, dock blev jag fruktansvärt sjösjuk på ditresan. Hem gick bättre tack och lov:)

Mita sa...

Oj vilken fin gran,hela marknaden ser ut som ett vackert julkort med snön.
Trist att du var lite sent ute för att hitta det du ville ha. Men det finns säkert på nån affär,fast det är ju jobbigt att springa runt och leta...
Kram och gå försiktigt nu..♥

Henrik Olsson sa...

Det ser kallt ut!!

Helen sa...

Gokväll, det är inget vidare på gator o vägar men nu ska det bli plusgrader :)