13 augusti 2013

Två dagar ägnades helt o fullt åt poolhäng!

Ovanför stranden i Puerto Rico finns en härligt fin poolanläggning.
 Två heldagar tillbringade vi där.
 Jag kallade den för lyxpoolen.
 Härligt lyxigt var det med de tjocka, stoppade solsängarna i olika storlekar och former.
 På kvällen förvandlades poolområdet till en fin restaurang vilken vi testade en kväll. Fast de flesta kvällarna lagade vi mat själva för det är inte billigt att äta ute. Priserna är som i Sverige, utom för pizza, som faktiskt var avsevärt dyrare än här. 
Idag återgår jag till jobbet så nu får jag leva på fina minnen fram till nästa semester och minnen finns det, i form av foton. Använde alla tre kamerorna flitigt så det blev 1500 fina minnen!

17 kommentarer:

farfar0hebbe sa...

Mors,,Härligt att slappa vid poolen,med sol o badmys och lite godricka..1500 bilder då har du lite att pyssla med,på dagar som komma ska.Ja jag vet att fåglar inte är din starkaste sida..Haé Kram.

znogge sa...

Ja, nu är det minnen som gäller! Önskar dig en fin start på jobbveckan :-)

Kram

Ama de casa sa...

Åh så härlig! Första gången jag var i Puerto Rico var 1972. Vi fick flyga jumbojet, minsann - första gången det med. Jag var 12 år gammal...

Du väckte nostalgin :-)

Siita sa...

God morgon. Härligt vid poolen o drinken. Häftiga solbrillor. Kram

Janne sa...

Förlåt mig det har blivit totalt fel med bloggen. Jag gjorde en ny blogg igår men tydligen så blev bloggen kopplad till Google + som tyvärr inte så många användare har. Så därför så har jag fått göra om bloggen idag och nu hoppas jag att den ska fungera utan några problem. Man får INTE koppla bloggen till Google + för då får besökaren opp profilsidan idtället för bloggens startsida.

OBS !! NI SOM VARIT FÖLJARE TIDIGARE MÅSTE REGISTRERA ER IGEN DÅ BLOGGER TAGIT BORT ER NÄR JAG TAGIT BORT GOOGLE+ FUNKTIONEN !!

Jenfan75 sa...

Underbart härligt såg det ut :)

Gilla sa...

Det var ju en fin pool ni hade på hotellet. Hur i hela fridens namn kan du ha tagit så många bilder under semestern? Jag har ju bara en kamera, men lyckades sist att ta 300 bilder och det var nog rekord.

Sv: Haha. Nu såg jag svaret i din kommentar. Du kanske skulle ha haft en dator, så hade du inte tid att fota så mycket. Då hade det väl blivit lite bloggande?

Kram/Gilla

yvonne sa...

Det ser ut att vara ett lyxigt hotell ni bodde på..Tråkigt att du ser så dåligt.. det finns att man kan få tal i datan och mobilen. Claudia har.. Ha en bra dag! Kram!

Carina Sjölund sa...

Nu får du leva på minnena, tills du reser igen :)
Kramen♥

fialia sa...

Åh så härligt poolområde.
Vi brukar äta lunch ute o göra ngn lätt middag hemma på våra resor, råvarorna är ju så fina.
ha de Fia

Yvonne Johansson sa...

Va avundsjuk jag blir :) Jag kan riktigt känna hur det är att vara där vid poolen. 3 ggr i i sommar hittills så har jag fått följa med ut och fiska med Micke, och vi svirvlar. Micke har 2 spön fastsatta på var sin sida och jag håller i mitt, för jag gillar att känna när det hugger. Vi åker sakta fram och han har ekolodet på kopplat. Sista gången så fick vi 25 abborrar varav vi behöll 15 av dom som var dom största. Jag blev lite sjösjuk igen den gången för det blåste mer och jag sitter i fören. Det går bra när jag sitter och tittar mot horisonten, men så fort jag tittar neråt på saker närmare mig så börjar det snurra, jisses! Jag fick sätta mig i mitten vid ena sidan av båten så jag slapp sitta uppe i det blå emellanåt :) Nu är det blåsigt värre igen, men jag hoppas att det blir väder så jag får följa med ut mer i sommar.
Idag är läppen svullen och mer irriterad, så jag har fått skära smörgåsarna i tärningar för att skona såret på läppen. Obs! Jag tyckte jag hörde åskan nyss, så jag får väl ta och stänga igen burken. hoppas vädret stabiliserar sig snart. Hoppas du får en mjuk start på jobbet, kram Yvonne.

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag hade inte tackat nej till att få ligga vid den poolen nu! :)

ansepanse sa...

vilken härlig pool, förstår att det var fint att vara där
Sv: nu har Janne ändrat i sin blogg, så nu går det bra att kommentera hos honom igen
kramar

Veiken sa...

Helt rätt - det gäller att koppla av mellan varven så man fixar allt annat utan att säcka ihop! Nu är det bara 11 månader kvar till nästa sommarsemester. Fat ni tar väl några vändor innan dess om jag känner er rätt! Kram

Ma sa...

Ser verkligen härligt ut. Den där poolen ser bra ut...

Chintoh sa...

Hej!
Så fina bilder.Och tack för tippset om vitlök.Ska pröva.
Och fisk somär så gott.
Kram,Inger

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Det var ingen dålig pool.