11 augusti 2013

Bråda dagar sen vi kom hem från semestern.

 
 Min lille skrutt hade längtat förstod jag, för nu viker han inte från min sida. Han har sovit tätt ihop med mig varje natt denna veckan.
Vi kom hem sent på måndagen och redan på tisdagen satte vi igång med utrensning från våra förråd. Tre lass blev det till soptippen och resten delades ut bland barnen. Inte klokt vad man samlar på sig...Två dagar tog det att få ordning på förråden!
På torsdagen lastade vi bilen och for ut till Sotenäs där vi hälsade på barnen och lämpade av allt användbart från förråden. Kvällsmat åt vi med pappa som vi ju inte träffat på två veckor. 
Fredag for vi också ut till Sotenäs och pappa, redan vid nio på morgonen. Möte med en biståndshandläggare och planering tillsammans med pappa, sen middag tillsammans. Eftermiddagen hade vi tänkt att fiska makrill, men av detta blev det ingenting. Det blåste upp och himlen mörknade oroväckande så vi gav oss inte ut. 
Vi fortsatte i stället till dotter Wictoria, där jag fick beundrat en av de största Dahlior som jag någonsin sett...vilken blomsterprakt!
Igår var vi hos pappa igen, där vi åt middag tillsammans. Det blev ju ingen makrill så jag stekte torsk i stället, fast det var inte heller fel, riktigt gott! 
Hur det gick på djuphavsfisket på Gran Canaria ska jag berätta i morgon.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken vecka, inte mycket till semester, men det är ändå en skön känsla när man fått rensa ut allt man spar på sig. Kan någon fatta att man alltid skall spara på sig så mycket prylar som man sen inte använder. Nenne

Anonym sa...

Mors,,Klart att Cesare längtat,fattas bara..Skönt att få lite rensat i samlingarna (ler)..
Ja jädrar vilket drag det blev i går kväll,dom är väl inga stora sångare,men instrumenten kan dom hantera.Dom var bra..Haé Kram.

Camilla sa...

Wow..vilken blomma.
Har den fått anabola, eller? ;)
Kram!

Nett sa...

Så skönt att få utrensat, har rensat en del här hemma med. Behövs, för som du säger vad man samlar på sig. Kram

yvonne sa...

Morn på dej! Ja du vad man kan samla på sig! Så bra att det kom till andvändning .Har aldrig sett så stora dahlier Jooo,man blir svittig av tre små "kaminer" . Ha en bra dag! Kram!

Helen sa...

Jag känner redan hur stressen kommer tillbax efter din semester. ;)
Men skönt oxå att få rensa ur lite. Jag har ett förråd, ni är välkomna ;)) Kramisar <3

Gilla sa...

Stackars Cesare, som har fått vara utan er så länge. Nu tar han ju igen det i alla fall. Gullemissen.

Att rensa ut lite här och var, står också på vår agenda. Vi får ju renoverat köksväggarna medan vi är på semester och vi har så mycket grejer där, så det är inte klokt. Jag har börjat diska upp småsaker från mitt kast och lagt undan i en kartong. Sibbe har diskat alla koppargrytorna. Men allt är inte klart än.

Vi rensade ut lite från garderoberna och även våra gamla filmer, eftersom vår video slutade att fungera. Allt det körde vi upp till Pingskyrkans loppis. Så nu är det lite bättre plats.

Sv: Vår balkong har verkligen blivit vårt favoritställe i sommar, eftersom det har varit så pass varmt och soligt.

Kul att du GILLAr vår solros.

Kram/Gilla

Chintoh sa...

Hej!
Klart att det blev för långt för Cesare att vara utan sin matte o husse!
Och varmt har han haft.
Kram.Inger

Carina Sjölund sa...

Härligt när man fått städa ur förråden. Här har det varit som sagt, en riktig genomkörare. Har slängt saker i skyttetrafik :)
Klart missen har saknat er♥
Kramen♥

znogge sa...

Full rulle hos dig som vanligt. Stekt torsk föredrar jag helt klart framför makrill. Ingen fisk som jag gillar direkt...

Ha en fin söndag!

ansepanse sa...

ja tänk vad man samlar på sig, så rensar man undan och ja, sedan börjar man samla på sig igen
vilka vackra blommor och stoooora
kramar

Mita sa...

Jisses vilka Dahlior,otroligt vackra,
Men så skönt att få rensat,det är sånt man bara tänker men det blir aldrig gjort,hehe...
Vad roligt för din pappa med besök av er igen efter uppehållet,han har säkert längtat precis som lille Cesare**
Kram och ha en fin dag♥

Anonym sa...

Du har hunnit med mycket du. Rensat ur förråden varit och lämnat grejor i Sotenäs och kollat på Dahlior det var duktigt gjort det. Ha det bra !

fialia sa...

Så det blev rivstart på stört när ni kom hem,
SV: nej jag e ingen vintermänniska jag heller, men det var en lustig känsla när "spinnrock -o-annat" kom upp i skallen, man har nog vissa saker med sig in i sitt nästa liv.
ha de Fia

Gunilla sa...

Full fart ser jag !!

Det var verkligen ett praktexemplar till blomma !! Gröna fingrar på dottern !

Veiken sa...

Du milde vilken stor Dahlia. Jag har aldrig sett ett sådant exemplar tidigare. Jag skulle aldrig kunna ha ett djur i min säng. Jag skulle svimma av värmeslag! Kram

Ma sa...

Det där med att rensa ur förråd tar mer tid än man tror. Men det är sådant som måste göras lite då och då det är bara så...

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Det är ju en himla tur att du inte är handlingslös. Det finns ju alltid nåt bra att göra för er då vädret inte vill det du du vill.

Ja, vilka dahlior hon har. Himla fina!