24 mars 2013

Snart slås portarna upp!

Under maj 2013 ska vårt IKEA öppna. 

Huset känns nu lätt igen och även öppettiderna har kommit på plats.

Ser ju väldigt positivt ut i dessa bostadsbriststider...fast riktigt så är det ju inte.

Det mesta börjar i alla fall att bli klart, även om en hel del återstår att göra innan det öppnar.

Stort är det och spännande ska det bli!


Jag zoomade in ingången och ser att det är en massa stolar på våningen ovanför, så där kommer förmodligen restaurangen att ligga.

Till vänster i bild ser ni E6, där vi körde igår på vår väg ut till kusten. Idag blir det hemarbete, men den kommande arbetsveckan är lite avkortad med ledig fredag. Det känns gott!

15 kommentarer:

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon!Då får ni ett eget IKEA att ränna runt i! .... Glömde sätta upp att kjolen kostade 150:-. Jag hoppas att det ska bli bättre när knäet är fixat.Ha en bra söndag! Morgonkram!

Anonym sa...

Mors,,Inte kul att ha ett huvud som trilskas..Men skönt att gårdagen blev som du planerat,du gör klokt som hoppar gissning på bilderna,,den är inget för en med huvudvärk..Kurera dig och He en så bra dag som du kan..Kramen.

Anonym sa...

SV.lyckades radera radera din kommentar, förlåt. Vad ska på datorn att göra när man är trött

SJ AB baklänges beskriver företaget bra

mvh

Siita sa...

God morgon. Solsken idag med o -grader. Trevligt med stort IKEA, Örebro har ett litet. Men dom har köpt ny mark o ska bygga ett större där. Kram

Gunilla sa...

vi får i Borlänge ...men det har inte kommit lika lång !!

Znogge sa...

Finns en hel del att handla där. Vi har ett i närheten men jag är ändå inte där så ofta. Men värmeljus är de fenomenalt billiga med!

Kram

Gilla sa...

I stället för påskhare har du en påskkisse, som ser go ut!

Vi fick ju ett nytt IKEA för nåt år sen. Det liknar ert bygge. Jag tror som du, att det blir en servering på andra våningen. Det är så hos oss.

Sv: Jag lyckades faktiskt att sova hela natten igenom, utan att känna av revbenen. Jag hade/har skallebank också, så jag tog en värktablett för ett litet tag sen. Hoppas att den hjälper i bröstet också. Du vet hur det känns!

Kram/Gilla

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Det var länge sen man besökte IKEA - kanske är dags att göra det snart! :)

Önskar bara att dem byggde ett närmare oss!

Ama de casa sa...

IKEA syns verkligen på långt håll :-)

Trevligt för er att få ett eget - vi har en timmes bilresa till närmsta som ligger i Murcia :-)

Mita sa...

Härligt med ett nytt stort Ikea. Här ska dom också bygga ett nytt som blir dubbelt så stort som det gamla. Nackdelen är väl att det tar tid att komma runt.Som det värsta maraton lopp,hehe...tur det finns restaurang så man kan fylla på krafterna**
Hoppas du får må bättre med huvudvärken idag,och visst är det toppen med en kortare arbetsvecka,ja nästa vecka blir ju också kort..
Kramen på dig♥

Melody Shih tzu sa...

Härligt att du kan se fram emot att få gå in och shoppa i ett nytt IKEA varuhus!
Nu för tiden verkar de bygga alla så lika som möjligt!
Alltid hittar man något som man intalar sig att man behöver, om inte annat så kan man ju köpa en toalettborste!
Ha det gott!

ansepanse sa...

då får du nära till IKEA :)
mm, den här veckan blir kortare
kramar

Ellis sa...

Spännande med IKEA, det är ju på tal om att vi ska få ett också men inte helt klart än enligt tidningarna, hoppas det blir av! =)
Ha en fin kväll!
Kram Elenor

Åse sa...

Även om vi har ett Ikea närma är jag inte där så ofta men det är härligt att det finns, många kuligheter kan man shoppa där

Yvonne Johansson sa...

På den där parkerings platsen blir det nog lätt att glömma bort var man parkerade bilen. Har aldrig varit på Ikea förut, förutom på dess parkerings plats nere i Göteborg en gång när jag hälsade på pappa. Jag parkerade bilen där och åkte med pappa in till stan. Om jag ska hälsa på Ikea någon gång då blir det nog närmare att åka till Uddevalla än till Göteborg. Hoppas du känner dig bättre idag. Jag har fullt upp med att hitta på saker att stimulera mig med. Jag tänkte att en web kamera kan kanske få mig att känna mig mindre ensam, om jag hitar någon att videoschatta med :) Ska testa det med min fiskar kompis en dag. Ha nu en lugn vecka på jobbet. Kram Yvonne.