22 februari 2011

Metrobloggen stängs ner!!

En bomb har slagit ner bland Metrobloggens bloggare...sajten kommer att läggas ner i april! Allt som då finns där kommer att försvinna, så nu blir det bråda tider för dem som vill rädda något från sin blogg!  
Inte kul att se flera års arbete bara försvinna, då fungerade faktiskt nedläggningen av Spacet bättre...allt som skrivits där kunde enkelt flyttas över till World Press.  
Tänk så små och utlämnade vi är! Tydligen bloggar vi av nåder och när det inte passar längre så , poff, poff...väck med det bara!!

29 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Så tråkigt för dom som är där o bloggar. Jag har inte skrivit där sen jag gick över hit, så den är väl borta nu. Ha en bra dag. Kramar

Petra sa...

Ja detta blir nog bra, bara man vänjer sej vid det nya :)
Kram

Susann sa...

va ska den läggas ner?
Det verkar ju vara hur många som helst som är här och bloggar, va tråkigt :)

syren sa...

God morgon! Tråkigt att den ska försvinna,fast man inte har varit aktiv precis. Vet inte om jag ska flytta över något och får väl se mig om en ny bloggsida. kram

Farfar-Hebbe sa...

Mors,,Ja jag såg att den stänger ned den 25 april,,det är för jävligt..man får försöka komma åt och spara eller flytta det man skrivit ner,om det nu går..men det känns så taskigt att dom bara stryker ett streck över det som har blivit en viktig del av ens vardag.Haé Kram.

Vicke sa...

Ja, det är dåligt av dom att inte sköta det hela bättre

Roffe sa...

Godmorgon.Synd om dom som har kvar den.tur att man har ny.ha ens kön dag.kram

Nett sa...

Läste detta med, och jag får säga att jag är glad att jag slapp ta itu med flytt nu att det redan är gjort. Tragiskt för de som fortfarande bloggar där. Kram

Yvonne :-) sa...

Morn morn! Jag funderar att flytta till World press... Men hur man ska spara det man har gjort vet jag inte.Kommer väl på något..Cassandra är en sån goer tös! Morgonkram!

Anonym sa...

Hej! Det har och är ju svårt att komma in på Metro's Bloggar det går juså fruktansvärt trögt. Ha en fin dag nu !

Ellis sa...

Hej vännen!
Tydligen ska det inte vara så svårt att flytta över till wordpress, en tjej jobbar på en beskrivning nu! Men visst kommer det att ta tid, är ju några år man varit på metro vid detta laget! Suck!
Ha en fin dag!
Kram Elenor

Bloggande 4barnsmamma sa...

Nämen ojdå! Låter ju inte klokt.
Tur man inte bloggar på metro:)
Ha en fin "jobbedag"!

Mita sa...

Ja det är tråkigt när det blir så.Ett förbskat jobb om man ska kopiera och försöka spara.För det blir ju som en dagbok,och sorgligt om det bara försvinner.
Inte vet jag varför dom släcker ner den heller??
Ha det gott,
Kramiz!

eva sa...

Det låter helt sanslöst hur dom bara kan stänga ner den och allt det skrivna försvinner!!
kramiz

Anonym sa...

inte roligt för dem som är där. dåligt skött
kram

Gunilla sa...

Oj tur det inte gäller otekniska mig !!! och passagen...den kommer man inte in på i dag igen...

Gilla sa...

Det är helt enkelt för j*vligt. Jag märkte det ju i går,sen jag hade gjort ett nytt inlägg där. Jag använder det ju till resor enbart nu för tiden och gick över från dem i juni förra året till Blogspot, för det var så mycket strul och fel.

Svar: Från Metrobloggen: Konstigt ändå. Jag har inte gjort nåt inlägg på länge. Inte förrän jag gick tillbaka till informationerna, så syntes det att Metro skulle lägga ner. Man har inte informerat direkt till sina bloggare, utan det läser man på annat sätt.
Svar: Från blogspot. Jo visst blir det massor att göra. Jag har redan skaffat en ny blog där och fört över mitt första inlägg från Metro.

Adressen till den nya är: http://karvanligt.blogspot.com/

Kram/Gilla

Unknown sa...

Jaha, då var det dags för nästa bloggplats att försvinna... Till slut kommer väl alla återfinnas på FB.
För dem som inte trivs på Facebook är det synd att bloggplatserna blir färre.

Ninja sa...

Vaaa???? Jag har en massa osparade bilder där!

Tommy sa...

I Wordpress finns en funktion att exportera hela bloggen. Men det går kanske bara importera i wordpress.

ansepanse sa...

mm, men nog måste de som har metrobloggen kunna flytta över allt sitt någon annanstans istället
kramar

Ammis sa...

Ja, jag läste om detta också. Jag försöker tänka att om jag mister min blogg så gör jag det. Har ju alla bilder sparat på andra ställen, kanske inte alla men nästan. Men så är det. Ha en härlig tisdag. krAMelikram

diana sa...

Lite trist är det, men jag har dubbelpostat hela tiden, så jag har allt kvar. Förresten så tycker jag blogginlägg oftast är färskvara så...

Anonym sa...

Riktigt dåligt skött, men Metrobloggen har väl överlevt sig själv, så mycket strul det har varit där!
Hoppas folk hinner spara det dom vill ha! Kram

Anniepie sa...

Okej, jag ska vänta och se nu om de kan erbjuda någon annan bloggplats där man då oxå kan föra över sina gamla inlägg! :P hehe. Men så bra, då har jag denna platsen i åtanke om jag tvingas fixa med allt själv sen! ;) Kram

Anonym sa...

Först stal de Pengarna för bloggarna, nu lägger dom ner dom. Dålig stil af Metro.
Förresten, Laila Westersund är Död, hon blev 68-år gammal. Vi minns henne kanske bäst som "Sexobjektet" i Hagge's revyer.
Träffa hon i Malmö en gång.

Kram
Stevie

Mi sa...

Synd för er att dom lägger ner. Dom har väl tjänat tillräckligt med pengar på oss nu då. skulle inte förvåna mig om dom öppnar en ny blogg med nytt namn.
Kramar!

Kina sa...

Ja visst är det tråkigt med metrobloggen, man blir lite putt! Kom på att jag bloggat här på blogspot för ett par år sedan så det enklaste är ju att flytta hit, då blir vi grannar.
Kram Kina

Glimz sa...

Men vet ni anledningen till varför dem stänger ner bloggen? Trist när dyligt händer :(
Sv; Nä jag har inte sparat så många dagar. 38 är förra årets, 30 är mina nya dagara för i år, 15 dagar är sparade + 2 bonusdagar = 85dgr & jag max ha(i år)20 sparade dagar = måste ta ut 65. vill ha min berättigade semester =)
Kraaaamen!

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...