4 november 2020

Rejäla yrkesmän som kan sin sak

 

Efter fadäsen med seniorfirman som tapetserade hos oss, så var vi lite tvekande först till att låta Veteranpoolen bygga vår altan. Fast här kunde vi välja, en handy man eller riktiga snickare. Vi valde det senare och fick två suveränt duktiga snickare. Visst, kostnaden blev högre, drygt 40 tusen, men det var det värt.

Vi fick en kanonfin altan som vi fick njuta i några veckor. Sen kördes den sönder av arbetare på Brixlys, den firma som arbetar på vårt område med renoveringar. Högersidan flyttade sig och grinden går inte längre att stänga.

Spåren efter lastaren var mycket tydliga så visst detta skulle de ordna, de hade ju snickare...Detta var i slutet av september och vi väntar fortfarande!



8 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Där får ni nog ligga på, hantverkare är inte snabba av sig.

Geddfish ♥ sa...

Jag var anmäld och godkänd som veteranjobbare i denna pool men det kom aldrig några av mig intressanta jobb. Använde mig av denna firma vid flytt och städning men blev inte nöjd.
I fortsättningen anlitar jag privat.
Er altan blev perfekt men skit att det blev skadat av andra, suck...
Kram.

Znogge sa...

Under all kritik att det inte är åtgärdat än. Jag menar hur svårt kan det vara? Pinsamt att ni ska tjata på dem tycker jag...

Kram

Farfar Hebbe sa...

Men va f-n har ni inte fått altanen fixad än,skitdåligt..Jag håller med dig,hata tar mycket mer energi,än det motsatta..Haé Kram.

skåningen sa...

Så tråkigt att ni fick altanen förstörd!!
SV..Ja det var en rejäl korv m bröd!
Kram!

wiper sa...

Vad tråkigt att ni råkade så illa ut. Skönt att ni till slut fick en bra hantverkare. Altanen ser så snygg ut men vilken otur igen. Det måste ni ju få åtgärdat gratis då. Det är ju inte klokt att ni skall måsta vänta så länge på att få det ordnat. Känner med er

Ha en skön torsdag
kram från Malin

Henrik Olsson - Föreläsningar sa...

Det är riktigt dåligt att dem inte fixat det snabbt!!

Veiken sa...

Det är ju inte klokt att dom inte fixar det dom har strilat till,. Egentligen skulle ni anlita veteranpoolen och skicka räkningen till dom som har förstört. Undra vad dom säger om ni hotar med det?
Ett stort LYCkA TILL! Kramar

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...