25 november 2020

Ett äventyr att få handla mat

 

När frysen är full av bullar och kakor tar tristessen över. Det fordras en viss inspiration för att hålla på och städa dag efter dag...

Mycket vikt läggs på dagens middag för vi vågar inte äta ute som vi gjorde förr. Alla måltider äts numera hemma och för att hitta goda maträtter så måste vi handla. Så dagens stora äventyr är ett besök på mataffären. 
Vi vet vilka affärer som är bäst att handla på och där det är lätt att hålla avstånd.

Vår goa svärson i Norge fyllde jämna år och det kändes så tråkigt att inte få uppvakta personligt denna stora dag. Måtte vi snart få tillbaka glädjen i våra liv!


 

 

10 kommentarer:

Farfar Hebbe sa...

Ja måtte denna förbannade pandemi försvinna,hoppas att alla tar sitt ansvar,håll ut håll avstånd...Carlene har ju levt ett ganska hårt liv,men har ändå behållit sin fina röst..Haé Kram.

znogge sa...

Denna pandemi kan verkligen ta knäcken på vem som helst och roligare kan man ha det. Städa dagarna igenom kan man ju inte göra. Måtte ett vaccin komma snart.

Kram

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Hej!
Jag skickar efter min mat.Inte direkt klimat smart.men å andra sidan så skickas det fisk till Kina för att frysa in.Jag köper inte sån fisk.Än så länge kan jag inte beställa från systemet,för dom godkänner inte min mailadress å jag tänker inte fixa ny.Men man kan ju gå fort in och fort ut.Ha en bra dag,kram,inger

skåningen sa...

Jag handlar tidigt på morgonen eller precis innan de stänger!
SV..Ni får prova med båda metoderna på era myror.
Ha en bra dag!
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Pandemin är tröttsam, inget upplyftande. Man får försöka hitta roligare saker hemma än städning. Jag lyssnar på ljudböcker, läser e-böcker på nya läsplattan. Som ett av alla exempel.
Hoppas på ett vaccin, men pandemin är inte slut med det, men underlättar väl något.
Kram

wiper sa...

Vad härligt juligt det var här ;) Ja du numera får man verkligen tänka sig för. Vi går alltid handlar tidigt på morgonen och då är det knappt några där på den butiken vi går till. Detta med avstånd har många svårt att ta till sig så man får kryssa sig fram utomhus och det är tröttsamt ;)

Vilka läckra bullar du bakat och maten ser också god ut.

Grattis till svärsonen. Ja du det är tråkigt att detta hållit på så länge så man börjar bli lite trött på det.

Sköt om dig och ha en fin torsdag
kram från Malin

Henrik Olsson - Föreläsningar sa...

Ja, mer tids läggs i köket, men samtidigt är det ju något speciellt med hemlagat :)

Eva-Lotta sa...

Yngsta gick miste om sin 30års dag. Det var jättetråkigt. Lika för alla, tänker man, man vissa gör precis som de vill!

Veiken sa...

Eländigt är ordet! Man måste anpassa sig, men jag gör det under protestflagg. Skitvirus!
Kram på er och håll ut!

wiper sa...

Vilka fina bullar du bakat. Ja du det är sån tristess nu så man blir uttråkad. Pandemin har ju pågått så länge nu. Det är verkligen tråkigt att inte kunna träffa sina närstående på samma sätt som förut.

Ja du jag hoppas verkligen att detta snart är över men jag såg att hela 2021 är kört men hur kan dom veta det? Jag tror inte dom vet så mycket som dom säger eller också är det ännu värre

Sköt om dig och ha en så fin dag som möjligt
kram från Malin

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...