25 oktober 2020

Dags att ställa om sig...IGEN!

Det diskuteras i EU om att slopa denna omställning men det är tydligen långt dit, men det är ändå skönt att veta att vi äntligen slipper det här eländet. Vilken tid vi behåller får vi se då. 

Normaltiden stämmer bäst med solens rörelser och har fungerat långt innan vi kom på den dumma idén med sommar och vintertid! När det infördes så var det, om jag inte minns fel, för att spara energi.

Själv har jag aldrig haft ont av denna omställning, inte ens när vi gått tillbaka till normaltid på hösten. Jag är och förblir morgonmänniska. 

De stackare som inte är det får en svår tid innan de kommer i fas igen.
 

10 kommentarer:

Farfar Hebbe sa...

Morsning,,jag tycker vi ska återgå till normaltid,som vi har nu från idag..
Ja jag är nog en njutare i mångt o mycket,vilket mitt midjemått skvallrar om.Haé Kram.

skåningen sa...

Jag tycker att vi ska behålla den tid vi får idag .Det är jobbigt med allt hattande med tiden..
SV..Man ska ta vara på kärleken
Ha en bra dag!
Kram!

wiper sa...

Jag tycker dom skall slopa detta med sommar och vintertid. Jag håller med dig fullständigt.

Kul bild ;)

Ha en skön söndag
kram från Malin

eval8 sa...

Jag hoppas detta är sista gången, tycker det är jobbigt att ställa om. Dock har jag hört att beslutet skjuts fram? Corona ska ha gjort att de inte haft möten... otroligt vad det kan ställa till det.

Znogge sa...

Själv tycker jag inte att det är något problem men Husse som förr steg upp halv 5 fick stiga upp halv 4 när det blev sommartid och det tog tid för honom att vänja sig.

Nu återstår det att se om det blir normaltid eller sommartid bara...

Kram och god söndag!

Inger Rozèn_Chintoh sa...

HEJ!ja detta med tiden var en korkad ide´.Kram,Inger

Henrik Olsson - Föreläsningar sa...

Jag hoppas också att vi slipper detta snart! Det känns så onödigt att ändra tiden fram och tillbaka!

Veiken sa...

Det dröjer med beslutet om hur vi ska ha det. Jag har inga som helst problem med omställningen. Det är ju bara en timma. Om jag fick välja så hoppas jag på sommartiden. Vill ha så ljusa eftermiddagar som möjligt. Vi får se hur det blir!
Kramar

Geddfish ♥ sa...

Mig gör det inget vilket som. Det enda jobbiga är att vrida på de klockor som inte är automatiska. Men ganska löjligt att skifta hit och dit.
Så come on!
Kram!

Herr Nilssons Fru sa...

Nä jag påverkas inte heller av tidsomställning. Minns alla sa att de skulle bli jobbigt när vi reste till USA och tidsomställningen där, men de påverkade inte mig alla. Skönt de. Jag tycker som du att de är onödigt att hålla på och ställa om tiden, så de ska bli skönt när vi slipper. Om jag inte minns fel så är vintertid normaltid.
Kramiz

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...