17 oktober 2020

Helt omvänt numera

 

Förr såg jag fram emot helgen. Det gör jag inte alls längre. Numera väntar jag på måndagen. 

Före dessa Corona tider kunde vi åka ut till vårt köpcenter, men dit åker vi inte under helgerna längre. Där är alltför mycket folk och ofta trängsel. Många tar inte pandemin på allvar utan tycks tro att de är osårbara.

Skogen, som jag tycker om att besöka ofta, är också invaderad av folk under helgerna. Så tristessen är ett faktum lördag-söndag. 

Tidigare kunde vi också besöka barn och barnbarn under helgerna, men då Bosse inte längre orkar att köra så långt så blir det inte så. Vi sitter här vi sitter och väntar på måndagen.



8 kommentarer:

Farfar-Hebbe sa...

Morsning,Ja det är tråkigt att ni inte kan vara lika rörliga som förr,sedan har ju pandemin ställt till det för oss alla,men många har inte fattat allvaret i detta..Jag gör som du väljer bort champagnen,tar hellre ett glas rött.Haé Kram.

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Hej!
Man kan göra andra roliga saker!Kram,INGER

wiper sa...

Det är verkligen tråkigt i dessa coronatider. Håller med dig om att folk inte tar detta på allvar. Det känns ibland som man går på en hinderbana för folk går i bredd och flyttar inte på sig.

Fina bilder

Ha ändå en skön lördag
Kram från Malin

Znogge sa...

Tråkigt att ni inte kan vara lika rörliga längre och mycket är förändrat i tider som dessa. Många verkar helt ha glömt bort att det pågår en pandemi så det är verkligen inte konstigt att fallen ökar.

Kram

skåningen sa...

Det är tråkigt med denna isolering.
MEN det finns annat man kan göra .
Gör en go fika och gå ut och sätt er någonstans det behöver inte vara långt Titta på människor och djurlivet .
Svar..Alla har vi fel och brister!
Ha en bra dag!
Kram!

Eva-Lotta sa...

Man får försöka hitta andra små nöjen. Ofta har man fina ställen som man glömmer bort för de är för nära!

Henrik Olsson - Föreläsningar sa...

Ja, livet är verkligen annorlunda nu för tiden!

wiper sa...

Håller med dig om att det blivit tråkigt. Vi besöker inte köpcentrum heller men vi har varit inne på ett precis då dom öppnade på en vardag och då var det rätt tomt. Vi gjorde ett ärende och gick ut sen. På helgerna är det mer folk där än det var före pandemin

Ja du jag har sett att det är mer folk ute i både skog och på promenadstigar så man får parera och det känns till slut som en hinderbana.

Fina bilder

Ha en skön tisdag
kram från Malin

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...