25 februari 2013

Så kom den då fram även här...SOLEN

 och med solen blev min väg till bussen ännu värre!
Nu har jag försökt att salta ner den tjocka isen, men saltet förslår inte...
Två paket räckte inte till

så det fick köpas lite till så det räckte bort till bussvägen.

 Det ser rätt hyfsat ut nu, så idag ska det nog gå fint att ta sig till bussen. Nere på stan är det helt okay, ingen is eller halka...så hur kunde en vinterhatande människa hamna så tokigt...Hur som helst så önskar jag er alla en fin måndag!16 kommentarer:

Kristina sa...

Morn Mona! Fina bilder ja du, det var jättehalt på min långa vg hem från jobbet i går....men så skönt att vi går mot ljusare tider. Gårdagen var en vacker dag. Önskar dig nu en bra start på veckan. Själv ska jag sova och sen ge mig i kast med alla räkningar Stön. varje gång man kommer hem från en resa ligger det en binge där med måsten som en bestraffning"här kan du ha när du bara har roat dig"...som en bestraffning verkar det så...ha ha. Kram

Anonym sa...

Morron ! Här sken solen igår och det var +13 grader i solen. man märker arr dagarna blir längre för det var ljust till kl 19 igår. Ha det bra !

Znogge sa...

Det gäller att se var man sätter fötterna minsann! Hala fläckar kan vara väldigt förrädiska...

Kram

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon!Fina och roliga bilder! Du får sätta på dej broddar! Ja semlor är goda speciellt om de är hembakade! Jag blir opererad i april! Ha en bra dag! Morgonkram!

Aurora sa...

Klara missade oss men idag har det förvarnats om hennes ankomst. Ingen snösmältning här i går alltså. Kram

Anonym sa...

Mors,Hoppas du får mycket sol i dag,och att den tar bort isen på din gångväg..Verkar som jag ska få sol även i dag..Haé Kram.

Anonym sa...

Jag har cirka 700 m till pendeltåget, ingen lång sträcka.
Men på vintern kan det vara livsfarligt att gå den vägen eftersom det fläckvis kan vara mycket halt

Ha en bra måndag, kram

Siita sa...

God morgon. Så tråkigt för dej att dom inte saltar din väg. Hoppas det gick bra att gå till bussen. Ska till stan o banken idag. Kram

Carina Sjölund sa...

Tycker dom är vanvettigt dålig på att sanda. Det gäller att ha tunga rätt i munnen när man går :)
Kramen♥

Gunilla sa...

Saltaste bönan i stan nurå :) ja, solen kommer när det är jobbdags...

Ama de casa sa...

Ojojoj... Du får ta det försiktigt där i halkan!

paloma sa...

Samma här.....är överlycklig för solen! Men fy så halt! jag håller mig inne, har inte varit ute på nästan en vecka! jag bara väntar och längtar till skiten smälter bort! kram

ansepanse sa...

vi har också väldigt halt här i vår backe men annars går det rätt bra, på skogens stigar var det rena isen på sina ställen förstås
kramar

Chintoh sa...

Hej o hå!
Nog är det f..Att man måste salta eller sanda själv.Skicka räkningen till kommun!Kram,Inger

Yvonne Johansson sa...

Håller med Chintoh, skicka räkningen till komunen ;) Hade ingen aning om att det fanns salt som hette tö salt. Jag måste ha dubbar på mina vinterskor för att jag ska kunna ta mig fram, men dubbarna börjar bli rätt slitna så nästa år får jag köpa nya. Jättefina bilder du tagit på västkusten. Jag var ute vid Bobacken igår och tog lite vintriga bilder.

Veiken sa...

Himmel så hemskt.... en mardröm. Det hjälper inte att saltet tar - man vet aldrig var en liten fläck ligger som är beredd att slå omkull folk!
VAR FÖRSIKTIG! Kramar