1 februari 2013

Fredag och dan före resdagen.

Sol och sand mellan tårna hägrar nu, men jobbar idag till klockan 12, sen ska jag tvätta. Det mesta av det som ska packas har nu hamnat på matrumsbordet i väntan på nerpackningen.

Som säkert många av er redan vet, så hatar jag att packa...men på något konstigt sätt så brukar jag få det klart i tid varje gång. Bara att hoppas att det ska fungera även denna gång!
Vi kommer att bo på Playa Amadores, här en bild från poolen, en bild som jag lånade från deras hemsida. Klicka på länken

HÄR  

och se hur fantastiskt fint det är dit vi ska! 

19 kommentarer:

Aurora sa...

Är jag avundsjuk? Jaaaa, det är jag. Men ha det så gott du. Ni har valt ett solsäkert ställe. Kram

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon!Oj vad jag är avundsjuk!!!!!! Behöver ni någon som hjälper er att bära väskorna där nere så kan nog jag ställa upp.Ja... Det är bäst om alla sjunger samma!! Ha en bra dag vännen. Morgonkram!

Anonym sa...

Mors..Ja det stämmer Haga är ett av område,som bevarats,om sommrarna är det en riktig idyll..Ihopsättningen blev ganska bra..
Ja lite avis är jag allt,,jag åker till Cypern i april..Ha nu en bra packdag,,och sen så laddar du batterierna där nere..Haé Kram.

Siita sa...

God morgon. Lyckost som får fara dit. Har 2 kompisar från jobbet som är där nere. 24 grader i skuggan förra veckan. Ha det så gött. Kram

Helen sa...

Morn. Ett jättefint hotell, har promenerat förbi det nångång.
Som sagt, njut i full drag och kom hem med en massa härlig "bränna" och energi.
Jag är så avis, må du tro! <3

Kram kram

fialia sa...

Härligt, Vi åker till la Gomera (näst minsta kanarieön) nästa söndag. Har hyrt ett hus där i två veckor.
Ha de nu så skönt.
Fia

Camilla sa...

Ååå så underbart.
Jag får gott vänta 28 dagar till innan det bär iväg för mig :)
Ha nu en TOPPEN semester!
Kram!

paloma sa...

Oh vad härligt Mona! Önskar dig en trevlig resa! sola och njut från mig med och hälsa solen att jag längtar såååååå efter den!
kram

Anonym sa...

Kan se framför mej hur du ligger vid poolen med en drink i handen och bara myser, vilket jag verkligen unnar dej. Misstänker också att det blir en massa härliga bilder som du tar med dej hem. Ser fram emot att få se ett bildsvep från er semester när ni åter är hemma. Ha nu en jättefin semester och ladda batterierna så dom räcker tills det är dax för Side. Kram till er båda från Sören och Nenne

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Hej o hå!
Jobbigt att packa.men kul.Har du resfeber?Trevlig resa!
Inger

Inger Rozèn_Chintoh sa...

Ser att ni är ute och reser.Själv ska jag lägga undan en grundslant,till New Orleans,Louisiana,U.S.A om två år.Inger

Gilla sa...

Jag förstår ju att du/ni kan ha resfeber. Jag ska tvätta nästa vecka och packa strax efter också. Matte kommer hem och ska hämta Baloo för gott i tre veckor. Var? Var vet vi inte?

Det ser ju ut att vara ett fint hotell ni ska till. Bokar du hotellet på nätet direkt, eller går det genom ett reseföretag med flyg också. Vi reser ju med Ving igen.

Sv: Det var verkligen en fin fest för oss alla tre.

Och tjejerna är mycket duktiga.

Kram/Gilla

attis sa...

Hej vännen. Ja nog är det tidsbrist oxå ibland. Så ljuvligt för er att få åka iväg. Önlsar er en underbar resa med mycket galej och trevligheter. Kramizar
PS Packa är aldrig roligt tycker jag DS

ansepanse sa...

wow, vad fint :) och så har jag läst inne hos Gilla att ni ska till samma ställe, riktigt roligt ju
ha nu en underbar semester och vila upp dig och njut
kramar

Mita sa...

Det låter verkligen underbart för er.Koppla av och bara ha det skönt.
Ha en riktigt skön semester**
Kramar till er♥♥

Veiken sa...

Hälsa Amadores - ett toppenställe och ha en fantastisk semester! Kramar

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Ha det underbart!!

anniepiie sa...

åhh så underbart, trevlig resa önskar jag er!!! :D

Yvonne Johansson sa...

Njut! Du har det allt bra som kan åka iväg till ett varmare land. Se nu till att det inte händer något så du behöver plåstras om. Njut av varmare vatten och sand mellan tårna. Mina tår får vänta i några månader till, tills jag kan släppa dom lösa i ett par sandaler på hemmafronten ;) Idag satt jag och värmde mig ordentligt på min inglasade balkong på förmiddagen. Jag är så himla glad över att balkongerna blivit inglasade. Ha det så gott i sydligare land. Kram Yvonne.

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...