13 februari 2021

Hoppet är det sista som dör

 

Vaccinering är väl det de flesta väntar på just nu, så även vi. Fast erbjuds vi Astra Zenicas vaccin, vilket gud förbjude, då vill vi nog avvakta. Det känns väldigt osäkert för oss äldre. Vi hoppas på Modernas vaccin.


Hoppas gör vi också, på att snart få tina upp, det gör vi nog lite till mans. Trots att många älskar detta kalla och snöiga väder, så gör vi inte det. 


Soluppgångarna har de senaste dagarna varit magnifika! Om det nu ska vara kallt så låt det fortsätta så här, utan mer snö.

9 kommentarer:

skåningen sa...

Här är det 13,1 minus fast solen skiner!
Ha det så gott !
Kram!

Inger sa...

Hej!
Jag väntar med!
Ha en bra dag!
Kram,Inger

Farfar Hebbe sa...

Hej du..Ja jag har varit nöjd länge med den snö som kommit,behövs inte en flinga till.Idag är det en fin vinterdag,soligt +4,9 just nu.Ja det smakade bra med kroppkakor,men mammas var bättre,hon hade ju mer rutin..Jag får vara nöjd med mina första,men oj så kladdigt det var..Haé Kram.

Znogge sa...

Ja, nog väntar vi på vaccinet men planen verkar allt annat än stabil. Vår region har redan trotsat regeringen och sagt att planen inte kommer att hålla. Mycket tråkigt men jag föredrar faktiskt ett ärligt besked före falska förhoppningar.
Här har vi kring nollan i dag men himlen är härligt blå! Någon mer snö har jag inte beställt ;-)

Kram och god lördag till er!

skåningen sa...

Ha en bra lördagskväll
Kram!

Eva-Lotta sa...

Det har varit soligt och fint idag, men fy vad trött jag är på vinterväder och kyla ��

Henrik Olsson - Föreläsningar sa...

Jag väntar faktiskt inte på något vaccin alls, men har inte för avsikt att resa någonstans heller i framtiden :)

wiper sa...

Jag kommer också att avvakta i och med att jag alltid får reaktioner på vaccin. Tål inte influensavaccinet. Vi har bara 8 grader minus i dag ;)

Härliga bilder och som du säger är det så fint på himlen

Ha en fin tisdag
kram

Farfar Hebbe sa...

Mors.Här ser det ut som solen ska kika fram även idag -7,5 just nu..Vaccineringen verkar dra ut mer än vad man trodde,jag väntar på besked,sägs att meddelande ska komma som brev..Fortsätter Hålla i Hålla ut..Haé Kram.

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...