Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
-
Vanlig kokt makrill lagar man till som all annan kokt fisk. Du rensar och sköljer ur makrillen ordentligt, saltar och kryddar. Sen får...
-
Här i Uddevalla har vi ännu en dag med plusgrader. Visst är det gott, men det är inte lovande för en fin sommar. Jag är helt övertygad om...
-
Gipset togs bort igår och smärtorna i armen var tillbaka med full styrka...nästan i alla fall. Fast tydligen blir det så när gipset tas bort...
8 kommentarer:
Mmmmm,....rotmos! Underbart! Det kan jag sakna ibland! Kram
Mors,Hade aldrig hört talas om pinnkött förr,kan säkert tro att det smakade bra..Ja nu räcker det med både snö och kyla,,mildare på G hör jag på lokalradion,skönt..Jag tycker som Cesare,graderna ska var max 12..Haé Kram.
Har aldrig hört talas om pinnekött.Smakade det inte björk av pinnarna??Får lita på dej att det smakade gott!! ............SVAR.Jag tycker inte att Thaimat är fett! ha en bra dag! Kram!
Det var länge sen jag åt rotmos! Pinnekött har jag aldrig smakat!
Rotmos ska jag ha nästa vecka, fast inte med Pinnekött till, det blir nog värmlandskorv och rödkål.
Kramar♥
Det låter verkligen gott med er middag. Jag har fortfarande lite svårt att äta med god aptit. Tyvärr.
Kram/Gilla
Mmm......det ser gott ut.
Ha en fin helg nu.
Kram från mig.
Pinnekött har vi ätit till jul då vi har ingifta norrmän i släkten, men vi har även en från Japan o två från Spanien så julborden har varit intressanta de senaste åren. Väldigt goda saker ska tilläggas.
ha de Fia.
Skicka en kommentar