16 december 2015

Dags att vakna ...

 Ja, nu är jag kanske lite bloggsugen igen. Det händer mycket i mitt liv och jag vill gärna dela med mig. Att släkten växer är väldigt roligt. i somras föddes lille Wille, sen fick min brorson Johan en liten kille och mitt fjärde barnbarnsbarn, lilla Noomi, såg dagens ljus nu i höst.
Min tillsvidare anställning upphör sista juli 2016, då förväntas man gå i pension och ansluta sig till fattigpensionärernas skara. Nope! Det blir inget med det! Igår skrev jag på ett nytt anställningsavtal, så från den 1 augusti 2016 och ett år framåt har jag en visstidsanställning...sen får jag se hur det blir.

11 kommentarer:

Aurora sa...

Kanske kanske hittar även jag tillbaka. Tror jag kommer att göra som du gör den dag jag närmar mig sträcket. Lite timmar här och där för att hålla huvudet igång. Och för att dryga ut den lilla pension man får. Ha en riktigt God Jul

Anonym sa...

Mors,,välkommen tillbaka,,kul när familjen växer,,i vår familj kom en liten Vincent för 5 månader sen,blir dop nu på lördag..Oki,1 år till på jobbet,hoppas det blir ett bra år..Haé Kram.

znogge sa...

Välkommen tillbaka till bloggen! Det var väldigt trevligt med ett livstecken från dig. Så roligt med tillskott i familjen och grattis till det förlängda kontraktet!

Kram

Ezter sa...

Grattis till alla nytillskott i familjen! Sen förlängt arbete, nja, det vet jag inte om jag gratulerar till, jag är inte inne på den linjen ;) (Men man gör ju som man vill)
Men roligt att blogglusten vaknat, välkommen tillbaka!

Anonym sa...

Jag minns att det fanns en Assar som bodde i byn 1950,,sen hade vi Assar Rönnlund skidåkaren..Haé Kram.

Chintoh sa...

Hej,hemskt mycket hej!
Så jag har saknat dig!Tack för påhälsning i min blogg.
Och fina Cesare!
Men,du att vara pensionär är inte att vara fattig.Man blir rik på sin lediga tid.Hi hi.Tänk så mycket skoj man kan göra.Kram till dig!Inger

Mita sa...

Hallå i bloggstugan. Kul att du är tillbaks igen. Visst är det roligt och härligt när nya småttingar föds. Livets mening med dessa små ljuvliga och få följa dom och deras utveckling.
Det låter toppen att du kan jobba ytterligare ett år. Kanske det förlängs sen,vem vet. Pensionen är då inte mycket att hurra för....
Kram o sköt om dig♥

Veiken sa...

Tänk att det drog i bloggtarmen till slut i alla fall! Jätteroligt och välkommen tillbaka!
Så roligt att familjen växer med nya sp killar och tjejer! Kramar

yvonne sa...

Välkommen tillbaka! har saknat dej!!.Kul att släkten växer! ...........SVAR:Vi människor är idioter som förstör vår jord som vi bor på ... Kram!

Smörblomma sa...

Gulle Cesare :) Välkommen tillbaka och själv har jag ju varit borta i 1 år ;)
Roligt att du orkar jobba så länge :) Kramiz

attis sa...

Hej vännen. Vad roligt att du är tillbaka. Grattis till de nya familjemedlemmarna. Jag hoppas hitta tillbaks till blogglusten igen. Bra att kunna jobba vidare. dagens pensioner är ju inte mycket att leva på. Ha det bäst. Kramiz