30 oktober 2010

Idag är det en fin dag på många sätt!

I Skövde sjungs det säkert, "Ja må hon leva..." nu på morgonen om hon inte har flytt fältet förståss! Grattis Kerstin och ett riktigt gott nytt år!!!
I Skövde finns också vännen Arne, som igår mailade fina tips om hur jag skulle rädda innehållet i min stordator. Tack Arne!! Nu är en ny stationär dator inhandlad och en extern hårddisk för mina foton. En skicklig datakille ska nu rädda mina foton och annat viktigt från den gamla datorn och lägga in det där det ska vara!

Idag kommer också äldste sonen med två av mina barnbarn och hälsar på! Så visst är det väl en fantastiskt fin lördag idag!!!


14 kommentarer:

Siita sa...

Härligt med barn o barnbarn som kommer. Har ju Renate o Emanuel här nu. Imorgon blir det en sväng till Nora då Ellinor fyller. Kram

Vicke sa...

Jag hoppas att du får en trevlig helg nu

Farfar-Hebbe sa...

Morsning..Skönt att det fixar sig med dina bilder..Sådana besök vill man ha ofta..
Ja man kan undra hur föräldrarna tänkte.Haé.

biggan sa...

vad skönt för dig, få en ny data, och korten där dom ska vara nu, i den extra hård disken. hälsa och krama om jonny och barnen från oss allihopa, vi längtar verkligen tillbaka, ha en fin dag kramar biggan

Anniepie sa...

Jaa, det är läskigt att komma till en olycka för man vet ju inte hur illa det är...men skönt att det inte var så farligt... Låter härligt, alltid kul med lite besök. ha en bra dag nu! :) Kramar!

Camilla sa...

Kommer barnbarnen förstår jag att det blir en bra lördag för dig.
Ha det bäst!
Kram!

Yvonne :-) sa...

Jag har mina foto i en extern hård diskL + en annan externE som jag har min musik i och Adobe fotoshop.Så om C-hårdisken går sönder så har jag räddat bilder och musik och mjukvaror som jag arbetar i......Ja,man ska vara rädd om sina fötter.Man har ju bara fått ett par.Kram!

Anonym sa...

Vilken härlig da-a-a-a-a!
Man blir härligt gla-a-a-a-a!
Hela livet ler,
kan ej önska mer!
:-)

Anonym sa...

Det är tur att det finns folk som kan! Jag har en extern hårddisk. Tror du att jag alltid anväder den ? :(
Härligt med barn och barnbarn! Kram

Mita sa...

Skönt om det fixar sig med korten,härligt med besök av barn och barnbarn.
Här har det varit fullt upp hela dan med mina guldklimpar,
Kramiz!

Margit sa...

Förstår att ni haft en mycket härlig och fin dag..idag...sonen på besök..och födelsedagsfiranden.
Så bra att du räddat bilde från den gamla datorn..och nu sparat...
ja tänk så många bilder man tar med sina digitalkameror..och lägegr in på datorn...och sparar!! Annat är förr...då man kanske knäppte en rulle--på 35 kor..kansk på 6 månader..och framkallade..och många bilder var inte ens bra taget..
Och nu tar man MÅNGA..och sparar dom som blir lyckade...
Ja då är natten ..1 timme längre..kan ju vara skönt med den extra timman....
Önskar dig en trevlig söndag...FÅNGA DAGEN!!! Och NJUT!!!
Kramiz vännen!!!

Fina Frun sa...

vad mysigt att få träffa barnbarnen!

Yvonne :-) sa...

Morn morn!Du och jag tänker lika .Låt barnen och barnbarnen få.Jag kan inte ta något med mig ändå..Ha en bra söndag! Kram!

Gilla sa...

Det är som om det vore jag. Jag köpte en ny dator och betalade för att få fört över allt från den gamla datorn. Men det fattas en hel del scannade bilder, så jag får åka tillbaka till Elgiganten i morgon, så de får hjälpa till att få över dem också. Det är annars många timmars arbete som går till spillo.

Kram/Gilla

SOMMARPROGNOS 2023

Min sommarprognos för 2023 Sommaren 2018 kommer att leva kvar i folks minne länge...den blev LÅNG och mycket varm, precis som min prognos v...