12 juni 2018

Fin avtackning av jobbet.

Jag bjöds på räkmacka på anrika Snäckan där vi ,denna minnesvärda dag, åt lunch.

Himlen delade dessvärre inte min glädje över den kommande pensionen, så luften var disig och himlen grät och det var mycket svårt att ta bra bilder.
Jag fick en underbart fin blomstergrupp som nu tronar på vår altan, den blev som grädden på moset...helt underbart vacker! 

Av mina fina kollegor fick jag precis vad en blivande pensionär önskar som mest, i alla fall den här...ett PRESENTKORT på Ticket! 

Det hade också skrivits en träffande dikt om mig som jag kommer att dela med mig av i ett senare inlägg.

Tack alla underbara kollegor!
10 kommentarer:

Kristina sa...

Välkommen in i pensionärs livet. Nu kan du göra vad du vill. Dina intressen får du mer tid över för. Sov morgon om du vill. Du kommer nog sakna dina arbetskamrater men du kan kanske som jag hoppa in i bland. Jag är 74 år och 2018 är första året jag varit helt ledig. I vården kan vi jobba "Hur länge vi vill" men till slut får man ge sig... Nu kära Mona önskar jag dig och Bosse många långa sköna år tillsammans som pensionärer. Ni kommer få förmåner rabatt på färdmedel och andra saker men hoppas inte er pension är lika usel som min Tur jag sparat mm. Då jag varit sjukskriven långa perioder för knä op sen jag var 32 år pga trafik olycka blir man straffad av pension systemet. F- kassan ger inget klirr när man får sin pension. Tur jag kunnat jobba längre än till 65 eller nu 67 år. Ha det nu så gott kära "gamla" vän sen många år i Side. Skulle vara trevligt att träffas någon gång. Än hänger tanten med. Nästa år blir det många kalas vi vänner 44 års modell "firar" 75 år hua läst gammalt..men hoppas du får hänga med som jag fått trots alla op mm. Kram��������

znogge sa...

Vilken fin och trevlig avtackning det blev. Presenterna var verkligen helt perfekta och en del av dem blir ett riktigt minne. Lycka till med din nya tillvaro!

kram

Eva-Lotta sa...

Så skönt! Jag tycker vädret gav fina bilder! Om jag inte minns helt fel ska du inte sluta jobba förrän till hösten? Men avtackningar sker ofta i förtid har jag förstått. Eller minns jag bara helt fel. Grattis iallafall!

Gerd ♥ sa...

Välkommen in i det sköna livet! Det är faktiskt fantastiskt att vara pensionär. Jag hade svårt att ta steget att sluta tidigare, men ångrar inte en sekund.
Vilka fina presenter och räkmackan på Snäckan (har varit där) satt perfekt, förstår jag.
Kram och trevlig tisdag!

Inger Rozén sa...

hEJ!tREVLIG PRESEMNTFÖR DIG SOM GILLAR ATT RESA.kRAM.iNGER

Inger Rozén sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Veiken sa...

Ett stort GRATTIS! Livet har bara börjat och du kommer att njuta i fulla drag. Det tar några månader att vänja sig, men sedan... Stor kram till er båda!

wiper sa...

Det var verkligen en härlig avtackning. Jag har inte arbetat på 12 år men är fullt aktiverad ändå så livet tar inte slut. Jag lever i nuet varje dag.

Vilka härliga arbetskamrater du har. Märks att dom uppskattar dig.

Ha en fin onsdag
kram från
MalinVeiken sa...

Hur känns det nu efter några dagar. Lite overkligt kanske.
Vi åker till U-a på lördag. Ska kolla på handboll i Agneberghallen. Kram

Marita L Carlsson sa...

Välkommen till pensionärslivet. Så perfekt med ett presentkort på Ticket för dig som älskar att resa, ja Bosse får väl hänga med också,hehe...
Kram och sköt om dig♥♥