21 april 2018

Klappat och klart, snart pension!

Jojomän, i augusti är jag PENSIONÄR!

 Först såg det ut att bli en totalt ekonomisk kollaps, men när allt var beräknat och klart så blir det inte så illa ändå. 

 Får vi vara friska så ska vi absolut kunna infria våra drömmar om sol och värme under vintern. Bosse är nu i det närmaste återställd efter den hjärninfarkt han fick och han fungerar allt bättre, dag för dag.


Här skulle vi vilja hitta ett boende. Få se om vi lyckas med det, med hjälp av vår spansktalande svärdotter.

6 kommentarer:

Gerd ♥ sa...

Inte alls dumt att bli pensionär. Jag gick redan vid 60, självklart har jag missat många sköna kronor, men jag fick 5 lediga år med min Pusselbit. Men jag hade svårt att släppa jobbet.
Du ska se, att det blir fint för er!
Varm kram!

znogge sa...

Klart att ni ska förverkliga era drömmar nu när det verkar finnas möjlighet. Vi har haft tankar på något i solen också men vi får väl se hur det blir. Så skönt att Bosse är i princip återställd!

Kram

Ditte sa...

Skönt att bli pensionär efetr ett liv med jobb. Och nu när bosse också är kry igen så är det fint att få tid tillsammans. DEt ekonomiska brukar ordna sig. Jag slutade när jag var 61 men fortsatte lite på egen hand efter det, när jag hade lust. Pch så är det fortfarande. Men bara när jag vill-
Önskar er all lycka med ett ett boende i Spanien. Vi har vår sommar/vinterstuga där och det passar oss utmärkt. KLart förmånligare att leva där än i Sverige. (Men vi bor kvar i Stockholm men pendlar vaannan månad. )

rolf sa...

Köp en lägenhet i SIDE kan ni vara där hela vintern och sommaren i Uddevalla

wiper sa...

Då har du många år kvar till min ålder. Vad skönt att ekonomin går ihop. Jag miste många tusenlappar på grund av att jag var sjuk 12 år före pensionen. Vi klarar oss ändå på grund av att vi är två och jag hade skrivit på några papper på arbeten som visade sig vara ett lyckokast. Fast utlandsresor räcker dom inte till så länge vi har bilen kvar.

Vad skönt att det gått bra för din man. Min man har också haft hjärtinfarkt men det var 2007. Vilket ställe du visar upp som faller mig i smaken också ;)

Ha nu en jättefin söndag
kram från
Malin

Anonym sa...

Oki,då får man snart hälsa dig välkommen i P-Gänget,,skönt att Bosse snart är på banan igen..Hoppas att det fixar sig med boendet på varmare breddgrader..Haé Kram.