6 februari 2016

Inte problemfritt

 Nu har vi köpt bänkskivorna, svarta med mineralmönster, två stycken går det åt. Kruxet nu är att skivan är en cm tjockare än den vi haft tidigare så det blir också lite rörmokeri som kommer till då rören upp till diskhon blir för korta.

Även väggskivorna är inhandlade och allt kommer att levereras under söndagen. På måndag ska det avtalas tid med snickaren, bara att hoppas att vi inte behöver vänta alltför länge för att få det hela klart.
Lille Cesare får sköta det sociala livet på datorn för matte och husse ska måla och tapetsera i helgen. Skåpstommarna skall målas så en del skåpluckor kan sättas på plats. Ja, det är verkligen kaos här hos oss just nu...men det ska bli bättre, frågan är bara när...

16 kommentarer:

Anonym sa...

Mors.Typiskt,det dyker nästan alltid upp något man inte tänkt på när man renoverar,men det brukar fixa sig i alla fall.Ja det är nog smartare av dig att hålla en pensel i stället för "Musen"..Haé Kram.

attis sa...

wow så fin ni kommer att få det. ska bli spännande att få se slutresultatet. Kramiz

Gerd ♥ sa...

Gomorron! Har förstått att ni renoverar rejält!
Lycka till.
Lördagskram ♥

yvonne sa...

Det är alltid så att det drar med sig en massa problem. Men jag tror att det löser ni bra .Hoppas att få se bilder på hur det blir. Ha det gott i röran.Kram!

Gilla sa...

Det kommer att bli urtjusigt hemma hos dig och Bosse. Vi bor ju i hyresrätt, så vi kan inte göra såna "tjusigheter". Men vår husvärd är jättebra. Nyligen fick vi en ny kyl/frys, för den gamla var inte bra längre.

Kram/Gilla

znogge sa...

Men fint kommer det att bli när kaoset har lagt sig :D

Kram

Ezter sa...

Vad roligt att fixa till och fint kommer det att bli!

Chintoh sa...

Hej o hå!
Cesare kommer att sköta sitt extra jobb galant.
Och så fint ni kommer att få.
Jag valde mina tapeter igår.Glad att mitt bostadsföretag gör det åt mig.Problemet blir hur ställer vi undan möblerna.Min säng är både bred och tung.
Ha nu så trevligt i röran.Och låt Bosse sköta det värsta!
Kram,Inger

Anonym sa...

Mors,Jag lovar Mona,det är inte kinesiska,,men du har huvudet fyllt av renoveringstankar,så hantera dom först,det kommer fler ordlekar framöver..Haé Kram.

yvonne sa...

Håller med om att det är mycket elände i världen. Men låt oss ändå klona kärleken!Ha en bra dag ! Kram!

Mita sa...

Oj,oj, ja nog ska det alltid vara nånting som strular, annars vore det nog konstigt..** I slutändan blir det säker toppenbra...
Kramar♥

Gilla sa...

Jag är nog lite avis på dej, som får så fint kök. Det enda jag skulle vilja ha är nya skåpluckor. De gamla är inte så läckra.

Sv: Tack för din kommentar.

Klart att jag blev glad. Jag har ju haft Ågren för det hela hösten.

Då behöver man lite omväxling i dieten, som man säger. Bert sover middag nu, men när han vaknar till liv, ska jag hälsa och gratta så gott.

Kram/Gilla

Tredje året i Hjo sa...

Jobbigt men kul - när det är klart. Och så klart blir det snyggare med svart bänkskiva. Vi får nog också ta itu med det. Fast knappast idag.

Veiken sa...

Jössses, vilket jobb ni lägger ner på er renovering, men det blir hur bra som helst när det är klart! Kramar

Maria sa...

Ibland när man skall renovera så kommer det annat också som man inte räknat med. Kommer att bli jätte fint när det är klart.
Önskar er en fin Alla Hjärtans dag/kramen

Chintoh sa...

Hej!Men det blir fint.Och jag har fått mitt sovrum klart.Så tjusigt.
Och nu röjer vi vardagsrummet till på måndag kommer tapetserartjejen.Redan klockan 7.Långa arbetsdagar.
Trevlig helg!
Kram,Inger