25 mars 2016

Rörigt och blandat...

Jag är här men är dålig med att uppdatera...igen. Jobbet tar mesta tiden för vi har mycket att göra där, alltför mycket periodvis. 

Här nalkas våren och det har hittats både vitsippor och blåsippor, fast någon vårvärme har vi inte haft...inte heller den kyla som behövs för en bra sommar.

Här händer mycket hela tiden...så simma lugnt! Vi får ta en dag i taget, som vi alltid gjort och ha siktet inställt på nästa dag. Fortsätta att drömma och planera trots allt som händer...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja så sant,,vi får ha en glad påsk oavsett vädret,,men lite kan man väl klaga,när det är helgrått och blåst ute..Men inne kan vi njuta av en varm o go Påskhelg..Haé Bra Kram.

yvonne sa...

Oj då 7 stycken som sagt upp sig!! Man kan ju undra vad är det som hänt?? Det blir tufft för dej!Var rädd om dej!! Ha en bra Helg! Kram!

Gilla sa...

Försök att inte arbeta ihjäl dig. Man måste ju också roa sig lite. Att skriva inlägg i bloggen till exempel.

Jag har märkt att det är många som ägnar sig åt FB i stället och struntar i att blogga. Det tycker jag är tråkigt. Så när du uppdaterar här njuter jag.

Har ni verkligen fått både vita och blåa sippor redan? Jag kommer ju inte ut i markerna, så jag kan se sådant. Bilden är väl "gammal"?

Sv: Tack för hälsningen och jag önskar både dig och Bosse en skön påskhelg med god mat och dricka.

Kram/Gilla

znogge sa...

Hoppas du hinner andas lite mellan varven. Tid för återhämtning är viktigt...

Kram och Glad Påsk önskar jag dig och din familj!

Chintoh sa...

Önskar Mona och familjen Glad Påsk!
Säger som Gilla,det är mycket bra att skriva i sin blogg.Dels kommer man ihåg saker på ett lättare sätt.Och nyttigt att skriva av sig.Glad och trevlig påsk!
Kram,Inger

Veiken sa...

Självklart måste man leva och planera trots allt hemskt som händer. Du ska alltså upp i luften 1 maj. Härligt. Till sydliga breddgrader antar jag! Kram

Mita sa...

Dåligt med uppdateringar för mig också. Jag har så mycket annat som tar upp tiden och sen är det faktiskt lättare att skriva nån rad på instagram eller FB om jag ska vara ärlig, men det är synd för det blir ju så att fler o fler lägger av med sina bloggar.
Kram vännen och ta hand om dig♥♥

Chintoh sa...

Hej!
Men tid i facebook har du!
Trevligare med bloggen tycker då jag.Du hade ett så fint fönster med paulan.
Saknar dig!
Kram,Inger

Inger Rozén sa...

Hej!Facebook i all ära men glöm inte bort bloggen,kära du!
Saknar dig hos mig.Kram,Inger

Inger Rozén sa...

Jo det är jag!Har ändrat om lite!