26 oktober 2014

Undrar var arken finns denna gång...?


I Side i Turkiet är det stora översvämningar just nu och ännu mer i Manavgat. 

Även här i Sverige är det stora översvämningar och många människor har fått sina hem förstörda. Fortsätter regnandet så blir det nu bara värre och värre, så frågan i dagens rubrik  är väl befogad eller...? 

12 kommentarer:

siitawelamsson sa...

Go´morron Mona. Ja vad trött man är på regnet. Kram

Gerd ♥ sa...

Gomorron!
Jag kan väl inte säga att det regnar så förskräckligt här, det är din stad och västkusten som fått sådana oerhörda mängder.
Så, var är er ark? Kom osökt tänka på Nordens Ark.
Kram!

yvonne sa...

Godmorgon 1 Här har det inte regnat så mycket.........Jag kunde inte heller synkronisera mig.Jag tvingade mej att ligga kvar i bingen.. Morgonkram!

farfar0hebbe sa...

Mors.Ja fy farao vad ni har fått mycket regn,visst har det regnat även här,men inte så våldsamt..Solen vet jag inte när jag såg sist,börjar undra om den abdikerat...Haé Kram

znogge sa...

Det är verkligen ett intensivt regnande just nu...

Kram

Ezter sa...

Här har vi klarat oss ganska bra, visst regnar det, men inte de mängderna!

Veiken sa...

Ja grått och mycket regn har det varit. Vi har klarat oss rätt bra här och nu ser det ut att lätta lite! Det är promenaddags nu! Kram

Aurora sa...

Såg kaoset i går på nyheterna. Här på höglandet berörs vi inte så rycket om det regnar i massor. Vattnet rinner ju neråt. Kram

Ama de casa sa...

Ja, det verkar som det vore idé att skaffa sig en båt åtminstone. Att bygga en ark tar nog för lång tid. :-)

Chintoh sa...

Hej!
Jag har varit deppig över allt regnande.En hel vecka!Tsss,,Noaks lilla regnskvätt på 49 dar o nätter.Kan inte jämföras.Han hade aldrig sett regn förr.
Kram,Inger

Gilla sa...

Jag har också sett såna bilder från Side. Stackars människor, som får det på det viset. Men det gäller ju era hemtrakter också. Vi har ju sett på Tvn på morgonen och sett hur det har regnat med översvämningar som följd igen.

Sv: Nu är klockan så mycket att det inte är godmorgon längre. Trots ny tid på klockorna.

Du har visst varit uppe i ottan igen, så du kunde ändra tiden. Jag har mitt jobb framför mej, för jag har rätt många armbandsklockor att ändra. Micron också.

Annars har vi en klocka som alltid visar rätt tid. Den har kontakt med nån satellit där uppe nånstans. Och datorn, som jag sitter vid, har ändrats av sej själv.

Kram/Gilla

Mita sa...

Det är ruggigt med allt regnande neröver och allt elände det för med sig. Det är konstigt att det inte kan vara mer rättvist fördelat...
Kramar♥